Danut Cuclea "tace si le face" pentru grupul lui de interese. Suntem tinuti intr-o bezna a informatiei

24 Februarie 2024, 11:39 | 2629 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cuclea

Primarul din Turnu Magurele nu vrea sa comunice turnenilor ce se intampla in oras. De ce? Vrea sa fim neinformati ca ei sa-si faca interesele.

Grupul de interese vrea sa stie numai ei, cei din grup, ce se intampla si cum sa traga sforile.

Daca la Islaz se fac tot felul de jocuri pentru a conduce o primarie si sunt interese de afaceri si tot felul de oportunitati, la nivelul unui oras precum Turnu Magurele sunt interese mult mai mari.

Trebuie purtate, periodic, discutii cu turnenii despre ce se poate face in oras, despre viitor, sedintele de consiliu local live sau inregistrate video.

E nevoie de deschidere catre turneni si de ascultat nevoile orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cetățean in țară groazei pe 29 Februarie 2024, 16:47
#3
Tineretul dorește să munceasca
Primar mai incompetent și mai urat cu spume ca individul (pitici porno)al municipiului (Turnu Măgurele nu ă avut Teleormanul niciodată. P marionetă a mafiei psd care a adus orașul la nivel de cătun. Acest microb nu merita respectat și huiduit.
Radu I. pe 27 Februarie 2024, 09:31
#2
Tinuti captivi de catre PSD
Este binecunoscut Judetul Teleorman de catre toata Romania,dar nu pentru lucrurile bune si frumoase,ci pentru ceea ce au facut baietii din PSD,prin tavalugul saraciei si distrugerii pe care l-au facut cu cetatenii si intreaga zona de sud a tarii.Calitatea din ce in ce mai slaba a vietii,este intretinuta de cei ce au stat de peste 30 de ani la varful Primariei si a CJ Teleorman,si s-au rotit pe rand,adica PSD si PNL.
Doina pe 25 Februarie 2024, 09:17
#1
Asteptam cu nerabdare ziua votarii
Pe care dintre conducatorii de la varful Primariei credeti ca ii intereseaza de soarta miilor de cetateni ramasi sa-si duca zilele prin saracia si mizeria fizica si morala instalata tot de ei?Au tras tare,si-au facut plinul,iar in iunie mai incearca incaodata sa va mai prosteasca.Daca vor reusi si de data asta,atunci va meritati soarta.Eu,una,voi pleca la copii,si voi incerca sa uit ca am locuit atatia ani in acel oras.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.