Cine este proxenetul din Turnu Magurele arestat acum cateva zile

17 Februarie 2024, 16:19 | 4905 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Proxenet

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, în urma cooperării internaționale, au organizat și executat o acțiune operativă în municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman.

„Pe baza probelor administrate s-a mai stabilit că, la diferite intervale de timp, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției, în orașe din Germania și Belgia, de către trei dintre persoanele vătămate, obținând importante sume de bani din activitatea infracțională. În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor două telefoane mobile și mai multe înscrisuri. Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, pentru audieri, iar procurorul de caz a dispus măsura reținerii acestuia, pentru 24 de ore, ulterior prezentat Tribunalului Teleorman”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Teleorman.

Clic aici pentru solutia instantei 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Din Germania pe 18 Februarie 2024, 11:04
#1
DOAR UNUL AU REUSIT SA PRINDA?!
Ce se stie despre ceilalti,ca sunt mai multi si mai vechi in aceasta meserie?Si sunt lafel de convins ca cei ce l-au retinut pe acest criminal,au cunostinta si de ceilalti.Pentru inceput pot incepe cercetarile cu masinile si casele pe care le detin,si intrebati ce si unde lucreaza,veniturile declarate si impozitele pe care le-au platit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.