Reglari de conturi! Un medic de la Spitalul Turnu Magurele a fost platit fara sa fie prezent la munca

14 Februarie 2024, 05:57 | 3716 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Spital

Nu e singurul caz, acest spital e furat din toate pozitiile si de diferite grupuri de interese. Cazul prezentat e dintr-o anumita tabara.

Cel mai important grup e cel condus de Danut Cuclea, primarul din Turnu Magurele. De ce Primaria nu spune adevarul?!

Se vede cu ochiul liber, nu trebuie sa lucrezi in spital pentru a observa jaful si bataia de joc la adresa pacientilor. 

Cazul este cercetat de polițiștii teleormăneni. Oamenii legii trebuie să verifice la mai multe spitale acum, atât din Teleorman, cât și din București, deoarece există suspiciuni potrivit cărora, doctorul în cauză ar avea contracte pentru gărzi în mai multe unități medicale.

Cititorii site-ului explozivnews24.ro ne-au adus la cunoștință faptul că, în Spitalul Municipal Turnu Măgurele există un doctor care ar fi fost plătit, în perioada 2021 – 2023, deși nu ar fi fost prezent fizic la serviciu.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Turnean pe 15 Februarie 2024, 15:50
#5
??
Vasi,pe tine cine te mai pica?
Vasi pe 15 Februarie 2024, 13:50
#4
Despre articol
Doamna Alina Zbengheci de la site-ul de știri exploziv24news face dezvaluiri extraordinare despre Spitalul Municipal Turnu Măgurele

Cum că la spital se întâmplă multe nereguli cu medici care nu vin la serviciu și cu anunțuri la camera de gardă care au apărut subit acum

Minciuni gogonata, acum circa 2 ani Doamna Zbengheci fregventa anumite birouri din cadrul spitalului împreună cu conducerea de atunci unde se mânca și se bea bine și se punea țara la cale! Stimată Doamnă atunci nu ați văzut aceste nereguli, sau era prietenul tău Delcea și nu puteai scrie adevărul?
Viorica pe 14 Februarie 2024, 19:47
#3
PROSTIA SE PLATESTE
Haideti sa va spun cum sta treaba.Infractorul Dragnea i-a spus piticului neispravit:Bai,papagalule,daca vrei sa castigi si sa stai la putere,nu trebuie sa faci nimic.Sa-i tii in saracie si minciuna,iar la 4 ani sa le promiti tot ce-ti trece prin cap.Exact ce le-a facut si Mohanu.Asta e rezultatul atunci cand la putere ajung tot felul de nepriceputi,hoti si vanzatori.
Vasile pe 14 Februarie 2024, 11:21
#2
Cuclea la primarie,Cuclea la spital,un dezastru.
Tot cu rubedenii,nasi si fini am ajuns un fel de comuna de mina a doua.Exemplu de comuna de grad unu:Saelele.Primarul s a ingrijit ca toti locuitororii sa aiba apa si canalizare si toate strazile asfaltate.Centru pentru batrini civilizat nu ca la Turnu unde primarul il tine pe post de director pe Turcu ca este prieten cu vicele.
Niki pe 14 Februarie 2024, 08:27
#1
stiu
Spitalul e în subordinea primariei.Dacă primarul vrea, se face c*rățenie!

Toți doctorii fac asa ceva, sunt pontati și în același timp lucrează la alte cabinete.Altii au capre...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.