Filip Marioara, sotia lui Mircea Filip, administratorul municipiului Turnu Magurele - salariu, pensie de la stat, pensie privata si bani in banca

15 Ianuarie 2024, 20:20 | 1930 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Lumea buna din Turnu Magurele sau de ce pleaca tinerii in cautarea unui loc de munca.

Doamna Marioara este angajata pe postul de consilier superior la Primaria Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Pesedist pe 18 Ianuarie 2024, 11:01
#5
Wow !
Cuclea si Gheorghe Mihai-PRM, Cristea, Mohora si Mitroi- PD, Ateneu, Belu si Lamba-nimic*ri, Raicu- PCR. Concluzie-singurul ramas PSD este Vasile Razvan, trimis sef la Alexandria ca sa nu il mai inc*rce pe Cuclea si pe Cone. Eu sunt pentru schimbarea lui Cuclea cu Vasile sdau cu alt pesedist vechi, daca mai exista.
Viorel pe 16 Ianuarie 2024, 18:26
#4
Curva de Cuclea
Astia doi parveniti pe filiera Manea au profitat de naivitatea si prostia unui primar cu capul in nori.Cum sa promovezi tu oamenii lui Murex in detrimentul oamenilor din Pesede care te au tinut in functie de 3 mandate.Asta se intimpla cind Dumnezeu ti a luat mintile sau bautura in exces.Esti un tradator ordinar,piticule,si pentru tine bat clopotele.Ai cultivat vint,vei culege furtuna.
Stancu pe 16 Ianuarie 2024, 18:04
#3
Pe numele mic "" Stelu"
Doamna Mocanu Mărioara, este mai nou pensionara, și activează în continuare ca Șef serviciu Impozite și taxe locale, corect madam Marry Fartade?
Noi dormim iar ei ne conduc catre prapastie pe 16 Ianuarie 2024, 10:25
#2
Pentru toti nemultumitii
Hai sa va vedem la viitoarele alegeri.Daca vreti ca ceva sa se schimbe intr-un sens pozitiv,toti cei care paraziteaza institutiile de stat,cu precadere primariile conduse de oricare partid,pana astazi,trebuie sa dispara din functiile bugetare si sa NU mai primeasca salarii din bani publici.Daca se cred competenti,sa incerce in mediul privat,si deabea atunci isi vor da seama de adevarata lor competenta si pregatire,pe care o vor putea arata si celorlalti cetateni.Pana atunci,alegeti tineri onesti,bine pregatiti si cu dorinta de a face lucruri bune,in concluzie,sange proaspat si nepatat de caracatita PSD-PNL.Tineri,nu uitati,viitorul este al vostru si al copiilor vostri,nicidecum al celor ce vi-l-au impovarat si vor sa ramana in continuare la butoanele puterii!
Unul pe 15 Ianuarie 2024, 22:46
#1
Alt trădător
Filip este un trădător, la fel ca Murex care au bătut palma cu diavolul ! Au acaparat un partid de buzunar si au făcut joc*rile PSD ! Soarta trădatorilor se va hotărî la viitoarele alegeri !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.