Video Ana Maria Paladus - Turnu Magurele - Orasul Buen Vivir (trai bun). Ne scapa de saracie si trebuie sa invatam sa gandim

07 Ianuarie 2024, 12:30 | 2011 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Paladus

Ana Maria Paladus - Turnu Magurele - Orasul Buen Vivir (trai bun). Ne scapa de saracie si trebuie sa invatam sa gandim si sa intelegem.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Eu pe 09 Ianuarie 2024, 12:49
#6
Saracie
Bla bla bla
Orasul pirdut in negura vremurilor pe 08 Ianuarie 2024, 09:32
#5
Cine e cucoana asta asa de sfatoasa?
In loc sa vorbeasca despre saracie si excluziune in fata cetatenilor,mai bine le-ar spune toate astea celor ce au condus si au adus orasul in siuatia asta dezastruoasa.S-a umplut tara de vlogeri,blogeri,influenceri si tot felul de parerologi,dar ei nu stiu cu ce se mananca scoala,meritocratia si onestitatea.In schimb,au ales slugarnicia,fatarnicia si oportunismul.Si multi dintre noi,majoritatea gura casca,asculta balivernele unor personaje sterse,fara a se uita mai atent in jurul lor,si fara a percepe realitatea care-i inconjoara.
Spring pe 08 Ianuarie 2024, 08:19
#4
A INCEPUT PROSTEALA PRO PSD
Astia nu au facut nimic,in schimb au sfaturi pentru noi,bleah!Aburi,praf si multe fumigene inainte de alegeri.Cu orice mijloace ni se abate atentia de la lucrurile importante.Ni se arata tot felul de metode prin care trebuie sa traim,sa ne comportam,sa existam.Dar nu ni se spune in mod corect cum suntem condusi,de catre ce fel de oameni si ce au facut acesti conducatori atatia ani.Suntem demult pe minus,dar tupeul pentru a continua,parca prinde mai multa forta.
Costi pe 07 Ianuarie 2024, 22:18
#3
votati
Pana nu schimbati ciuma rosie (PSD) din Turnu nu se va intampla nimic. De 30 de ani se voteaza PSD dar voi asteptati schimbare. Cat de itiot sa fii sa votezi tot psd cand vezi ca nu ai loc*ri de munca, infarastructura praf, ti**nii s.au uracat un cap, si voi tot in prostia voastra votati PSD.
Iuliana pe 07 Ianuarie 2024, 18:44
#2
???
Cine e asta, unde prestează ea ?
Viorica pe 07 Ianuarie 2024, 17:00
#1
Vorba lui Ciolacu,"vorbe,nu fapte"!
Daca dorim o trezire reala si cu niste proiecte viabile si posibil realizabile,trebuie sa aratam realitatea care nu ne place,date reale despre lipsa infrastructurii din intreaga zona,despre distrugerea industriei si a economiei locale,a lipsei loc*rilor de munca,si cu adevarata depop**are si lipsa totala a investitiilor majore si care conteaza in contextul vremurilor de azi.Hai sa nu mai prezentam povesti poleite din vise frumoase,asezonate cu niste cuvinte prost mestesugite de catre niste persoane care sunt in afara realitatii si a lipsei de continut in informatie.Imagini filmate si nascocite prin tot felul de proiecte ce nu au o finalitate pe masura prezentarii,si sa vedem potentialul pierdut de atatia ani al zonei din care facem parte.Sa nu mai aruncam iluzii si promisiuni intr-o zona ajunsa la limita subsistentei si a rabdarii.Lucrurile importante se fac in timp,cu fapte si cu oameni compententi,nu cu povesti aruncate in an electoral.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.