Primarul Victor Dragusin a facut "cadou" Garzii de Mediu Teleorman 6 locuri de parcare gratis! A dat, ca n-a dat de la el!

14 Decembrie 2023, 05:52 | 1110 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragusin

Primarul nostru toate le face altfel: transforma spatiile verzi in locuri de parcare si parcarile existente in fast-fooduri! Intrucit toate acestea sint lucruri vizibile si pentru a deveni invizibile ,,a facut cadou" GNM-CG-Serviciul Comisaritului Judetean 6 locuri de parcare (5 pentru masinile institutiei si 1 loc pentru masina Danei Banu).

Paguba produsa firmei care administreaza spatiile de parcare (SC Servicii Municipale Alexandria SRL) este de 30.000 lei, caci locurile de parcare au fost date pe o perioada de 5 ani, iar abonamentul care ar fi trebuit platit pentru un loc de parcare este de 1.000 lei anual.

https://www.pietealexandria.ro/?fbclid=IwAR07cOyxDGJtxjvfCJjdLnKmatAfa1qc33hJ7Ohyk3ZnFlbbAH7b4NQv1CA
https://parcari.alexandria.ro

Mai mult decit atit, Comisara Sefa Dna Dana Banu este sefa unui serviciu (CJ Teleorman) din cadrul GNM-Comisariatul General, deci nu are capacitatea legala de a semna un contract, fie el si de comodat, serviciul dumneai neavind personalitate juridica.

Comisarul General reprezinta GNM in relatiile cu tertii si cum Dana Banu nu este Comisar General, concluzia e clara: a semnat cu primaru’ ca primaru’!

https://www.gnm.ro/staticdocs/HG 1005_2015.pdf

Si pentru ca lucrarile sa aibe aparenta de legalitate, toate acestea au trecut prin Consiliul Local Alexandria, unde majoritatea pesedista a votat cu 2 miini!

https://alexandria.ro/storage/formidable/9/HCL-241_24.08.2022.pdf

Astfel, o mina spala pe alta si ambele sint curate, precum mediul pastorit de Dragusin si verificat de Banu!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
GOGU PINTENOGU pe 14 Decembrie 2023, 09:14
#2
CURAT MURDAR
Ghici cine nu a fost sanctionat cand a fost prins in flagrant aruncand gunoaie de catre Activistul de mediu?

Ati ghicit: chiar el, donatorul, generosul. Deh, corb la corb nu-si scoate ochii si nici banii din buzunar.
Valentin pe 14 Decembrie 2023, 08:03
#1
Vorba lui BĂSESCU!
Bugetarul gras sta in circa privatului slab! Unii cu foloasele, alții cu ponoasele! Și Dănuța hamaleste la greu dusterele gărzii, nu mai folosește nici fordul, nici volvolul proprietate personala, așa că are un spatiu liber de parcare, pe care îl închiriază! Dana parcagioica!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.