14 fete din Turnu Magurele au fost eliberate in Spania, Valencia, din ghearele unor proxeneti

11 Decembrie 2023, 13:26 | 4732 vizualizări | 2 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Va veni si ziua deconturilor pe 12 Decembrie 2023, 11:13
#2
Platim niste institutii ineficiente si corupte
De ce in alte tari europene se pot destructura astfel de grupuri infractionale,iar in Romania proxenetii isi desfasoara actiunile la vedere,isi etaleaza bunurile cu o sfidare maxima,numai cu complicitatea si neimplicarea autoritatilor statului?O proasta si ineficienta colaborare din partea institutiilor din Romania,cu cele straine,face ca numarul persoanelor traficate,cu precadere in Germania,Anglia,Italia,Franta si Spania,sa fie tot mai mare in fiecare an.Nu fac altceva decat sa intreb:Oare SRI,Politia,Justitia,Parchetele si alte institutii de forta si siguranta din Romania,nu cunosc aceste fapte de racolare si sechestrare de persoane si infractiuni cu violenta?Ce masuri iau si care sunt rezultatele muncii lor?Ca salariile si pensiile le tot vedem de ani de zile,iar la sfarsit de ani,statisticele ne spun ca infractionalitatea este mereu in crestere.
Pascu pe 11 Decembrie 2023, 18:32
#1
Animale daunatoare!
Proxenetii si trafifcantii de persoane sunt cea mai josnica speta de infractori, ei nu mai pot fi asimilati fiintelor umane si prin urmare in vremuri tulburi( sa se roage sa nu vina...) trebuie sa se astepte la orice atrocitate impotriva lor si a familiilor lor... Sa nu zica ca nu stiu si ca sunt "victime nevinovate". Vor fi in fruntea listei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.