Video Alexandria acum o jumatate de secol! Pe cind era bunica fata, era si vin si ciocolata, deci doar bunica-i vinovata, Ca n-a mai vrut, sa fie fata!

07 Decembrie 2023, 10:08 | 1038 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Alexandria

 Acum 50 de ani, Alexandria era plina de parcuri si verdeta, iar industrializarea se facea pe platforme dedicate!

Acum cladirile au luat locul vegetatiei, iar parcul industrial Alexandria e jumatate in lanul de rapita si jumatate la D.D.Man!

Actualii social-democrati-nepotii comunistilor de alta data sint capitalisti de cumetrie, in care furatul si coruptia au statut de arta!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Stanica pe 07 Decembrie 2023, 16:45
#1
La vremuri noi,fura tot ei
Auzi propaganda comunista cum suna:"Mai bine de jumatate din cei 36 de ani i-a petrecut pe santierele tarii".Ma,da de cand p***da ma-sii lucreaza Timofte asta,de la 12 ani?E adevart ca astia de azi fura de rup,dar nici cu asemenea muncitori nu e in regula.In sistemul ala comunist,pofta de munca ti-o "dadea partidul,iar azi ti-o ia tot partidul.Da,ala care s-a schimbat cu cel comunist,adica PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.