Comisarul Iancu Catalin, de la Garda de Mediu, zis ,,2 guse si 3 cefe", isi bate joc de mediu si de cetateni!

04 Decembrie 2023, 09:11 | 988 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Garda

 Un cetatean dintr-o comuna din Teleorman a venit la Garda de Mediu de la Alexandria sa faca o plingere! Aici a fost luat la goana de cel mai gras p..c din aceasta co..na!

Uimitor faptul este ca un alt cetatean, in pantaloni scurti si tricou, prieten de frapiera cu comisarul Damigeana, a intrat rapid in sediul institutiei, pentru a nu fi filmat de reclamant!

Comisarul in cauza s-a bagat si el repede la coti..ata! Pentru cei ce ii toarna in pahar, comisarul Spritache ii rezolva cu tot ce trebuie: raportari, documente de mediu, autorizatii! Pe cei care vor mediu curat, le striga de la obraz:  "Du-te ma in aia mea!"

Clic aici pentru video

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Raul pe 04 Decembrie 2023, 20:56
#2
Am văzut șobolanii roșii întărind in vizuină! 2 masculi și o femela!
Mama ce ceafa de bulgar avea comisionarul asta! E trai bun, că dimensiuni de covor persan de doi pe trei am văzut mai rar! Și cum îl sfătuia pe amicul sau de mediu, în șoaptă, să nu i se citească pe buze! Discretia in persoana, păcat că nu s- a văzut și recompensa plicească, că Times îs Monei!
Stefan Ureche pe 04 Decembrie 2023, 09:38
#1
E vb de o înregistrare!
Dați înregistrarea!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.