Un profesor de franceza de la CN Unirea Turnu Magurele e acuzat ca a batut la cap un elev de clasa a III-a

26 Octombrie 2023, 17:44 | 3716 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Unirea

Daca era profesor de sport, personajul negativ intra in politica si era cineva, asa imparte pumni. 

Un cadru didactic din cadrul Colegiului Național “Unirea” Turnu Măgurele, profesor de Limba franceză, este acuzat de părinții unui copil de clasa a III-a de faptul că l-a agresat pe micuț în plină stradă.

Mai precis, marți după-amiază, fiul dascălului, elev în clasa a VI-a, a avut un conflict cu alți copii, motiv pentru care și-a sunat tatăl. Venit la fața locului, profesorul a luat la întrebări primul copil care i-a ieșit în cale, cerându-i să-i spună cine i-a agresat fiul și pentru că micuțul (clasa a III-a) nu a făcut față “interogatoriului”, l-a lovit cu pumnul în față, după care i-a mai răsucit și brațul la spate.

Mai mult >> de la sursa

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Acel micuț pe 30 Octombrie 2023, 08:00
#7
"Zburdalnic"
Va fi un viitor infractor. Apoi va face școala de milițieni și va fi om al legii. Ăsta e traseul. Nu vă mirați, unii cu dosare penale pentru viol au ajuns oameni ai legii, avocați. ( au făcut dreptul și poate și stângul la facultățile de căcat gen Spiru Haret).
Noi pe 29 Octombrie 2023, 14:42
#6
Politia sa își facă datoria
Exista camere de filmat in zona si probabil si martori. Sigur Poliția își va face treaba..nu se poate accepta violenta din partea nimănui asupra nimănui! Pentru asta exista legi si drepturi. Indiferent despre cine este vorba si ce vârsta are.
Elev pe 29 Octombrie 2023, 12:05
#5
CNU
L am avut profesor pe dl. Tatarici si este un om in care am incredere ca nu s a luat degeaba de cineva. Nu mai se pote sa mergi in liniste pe strada ca te agreseaza “puradeii” sau diversi imdivizi cu bani. Strada este spatiu public si poti sa ai ce vrei tu dar trebuie sa te comporti frumos si sa nu abuzezi de ce ai. Il salut pe dl Tatarici si daca o sa fie nevoie venik si iesim in strada pt el.
Zorro pe 28 Octombrie 2023, 17:50
#4
Gramatica limbii romane doare tare
Dacă așa ar sta lucrurile este regretabil…și copilul meu cu ani in urma a avut un incident cu acest domn. Nu este normal in secolul acesta sa acceptam asemenea fapte regretabile! Și toate acestea sub ochii noștri și cu martori. Elevi, profesori și cetățeni, camere de filmat…fiecare ne creștem copiii după bunul plac și nu este normal sa ne dam cu părerea când nu ne privește. Copiii sunt copii și atât . Este normal sa ne agreseze pe strada in anul 2023?! Suntem oameni nu animale..
...... pe 27 Octombrie 2023, 15:38
#3
Ferițiva de acel micuț !
Îmi pare rău ptr elevul profesorului Tatarici dar dacă este vorba de acel copil rău nu voi ține niciodată cu el deoarece cu majoritatea copiilor se poartă urât. Puteți întreba paza din parc de câte ori au fost chemați părinți ptr faptele micuțului iar aseară micuțul a aruncat cu petarde și artificii neavând voie . ...Mama și tatăl micuțului știind de faptele micuțului. Oare de la acele pocnituri nu a rămas traumatizat. Hai să nu exagerăm. Nu cred că profesorul la bătut pe micuț. De certat da.De certificate medicale nu mă miră dacă că fi pozitiv că doar suntem în România. Faceți un sondaj și vedeți ce spun locatarii de acel micuț
X pe 27 Octombrie 2023, 06:51
#2
Atenție și la anturaj!
Supravegheați-vă copiii! În primul rând, copilul de clasa a III-a nu trebuia lăsat nesupravegheat! La vârsta aceasta, nu are capacitatea de a preveni și evita diverse pericole.

Dar mai ales, atenție mare la cercul de prieteni! Așa zișii prieteni îl pot băga în mari probleme!
vasile pe 26 Octombrie 2023, 20:53
#1
ha-ha
de ce nu dai nume?Profesorul Tatarici- cu gasca de copii in frunte cu celebri baieti a lui Dinu(cei mai cuminti din oras)...ce sa zic au ajuns si la politie---educatie nici la Tatarici ...are c*rtea plina de nimic*ri iar baietii lui Dinu un exemplu!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.