Foto Ceciu si prietenii lui: Dragnea, Sticla si Paharul!

23 Octombrie 2023, 07:58 | 2271 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ceciu

 Actualul secretar UAT Alexandria (fost si suptprefect de Teleorman) are boala pe alcool! Nu il suporta, in consecinta, il toarna in burta!

Acesta, alcoolul, prezinta toate simptomele: vorbire neclara, dificultate de concentrare, abilitati slabe de luare a deciziilor, pierderi de memorie, mahmureala etc. 

Pina in 2019, Alexandria fusese blagosovita cu un secretar curvar-Iulian Purcaru, prins de un sot incornorat cu nevasta acestuia in patul conjugal, fapt ce s-a lasat cu cotoneala pe secretar si angajata primariei, care au umblat apoi cu oase troznite, vanatai, oblojeli dar nesunat politia din motive de orgoliu!

Acum Vicky Spaga face echipa cu Setila, cel cu darul suptului! Cine imbatrineste omu'? Tuica, vinu' si cu romu'! Bauturile spirtoase si gagicile frumoase! Foto revelatoare si doveditoare in atasament!

Galeria foto

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Bubina pe 23 Octombrie 2023, 21:29
#3
Tăceți
Nu-l mai criticat-o pe Dragnea pentru ce a făcut rău deorece a făcut și lucruri bune adică l-a adus pe fiul sau și pe Ilie dragne pergasus. Care l-au mințit și prostit și a ajuns cel mai fraer politician.Dacă Liviu Dragnea ar fi fost informat corect. In ani. 2015 și 2016 ca fiul sau este rupt de realitate acuma poate ar fi fost președintele romaniei acuma . Primul care a spus adevarul a fost simionescu Adrian alături de Emil lungu

O tempora !
Gicu pe 23 Octombrie 2023, 19:32
#2
se vede
Si in spatele lor e Mădă !
Nemernicii care ne conduc pe 23 Octombrie 2023, 09:42
#1
ASTA A LASAT IN URMA LUI
Au ramas atatia iubitori ai puscariasului hot,care si azi se intrec in slugarnicie,hotie si minciuna.Este atat de simplu,pentru ca doar asta au vazut la "stapanul" lor.Inconjurat de oameni fara pregatire,demnitate si onoare,ce sunt azi inca sefi prin institutiile statului,infractorul din foto,lipsit de orice urma de rusine,bun simt si credinta,face pe patriotul uitand cat de mult rau a facut si cat de mult a furat.Cum arata azi Teleormanul,este cel mai bun exemplu de conducere ticaloasa si falimentara.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.