Apa Serv Teleorman a aprobat preturile pana in anul 2052! Coeficientul de neinchidere nu poate sa fie prognozat, variaza in functie de coruptia sefilor

21 Octombrie 2023, 21:52 | 1763 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Apa Serv

Reprezentantul CL Alexandria in CA SC APA SERV SA  - viceprimarul Municipiului Alexandria Ioan Augustin si totodata presedinte al ADI Teleormanul, a aprobat strategia de tarifare a SC APA SERV SA pina in anul 2052!!!

Preturile aprobate de ANRSPCUP de la 1 octombrie 2023 vor fi si mai mari decit cele din HCL -  7,35 LEI/MC APA POTABILA SI 5,53 LEI/MC APA CANALIZATA!

Se pare ca aceste calcule au fost minarite, cu informatii dubioase, de si mai dubiosul Gurban Ciprian Marius!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Yosemite de la NUTRElo pe 22 Octombrie 2023, 14:56
#3
Rahat de manager
Fiul lui Dragnea umflatul. Stefanut. Ne-a dat afara și ne-a luat și banii. De salarii,deorece așa l-a educat bomby de la giuvarast,iar tatal sau nu l-a pregătiți bine in viața ,.Așa președinte de psd care a trădat. Pecei care l-au promovat șef la psd pe țara,așa și fiul pe care l-a făcut cu mina pe sex
NR pe 22 Octombrie 2023, 11:00
#2
Cu certitudine vor raspunde si vor plati
Aceasta companie de distributie a apei,mizerabila si hoata,ne fura si prosteste,prin tot felul de inventii(pierderi,dar nu ale noastre,neinchidere si incarcare la facturi)de mult prea multi ani.Pretul creste intr-un mod nejustificat,prin niste metode de calcul numai de ei intelese,si care,prin pretul marit sa le acopere incompetenta.Toti cei ce fac aceste mizerii,din conducerea ApaServ,functioneaza si isi fac de cap la umbra si cu complicitatea politicului din PSD.Intrebarea e alta,ce facem noi,doar luam la cunostinta despre hotiile lor,ne plangem mereu si asteptam ce,cat mai suportam???Pana una alta,asteptam alegerile,ca la anul sunt o multime,si sunt sigur ca se vor termina foarte rau pentru unii dintre ei.Si nu numai din punct de vedere al votului,ci si din punct de vedere al legii si a raspunderii pentru masurile pe care le-au luat in ultimii ani.
Iote pe 22 Octombrie 2023, 08:44
#1
Apometre la întrarea..
Apometre de la întrarea în bloc*ri nu sunt verificate. Locatarii au tras conducte separat pentru mașină de spălat, verificări în apartamente lunar se baga în plus cite 20, 25 m la o scara de 20ap,instalatia la subsol a fost schimbata nu are scăpări, nu locuiești în ap, luni de zile nu consumi dar se baga redistribuire de apa furata de vecini, j**uri de oameni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.