Chivu Floricica danseaza vals si calusu in acelasi timp - inginer la Apaserv si diriginte de santier pentru Primaria Alexandria

18 Octombrie 2023, 22:53 | 3425 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Floricica

Omul cel mai important de la SC APA SERV SA este Sef Departament U.I.P., Ing. Chivu Floricica, intrucit daca nu se implementeaza proiectele de modernizare, calitatea serviciilor de furnizare apa potabila si canalizare nu creste!

Si nu creste! De ce? Pentru ca doamna Chivu practica mai cu spor si mai cu folos meseria de diriginte de santier pentru Primaria Alexandria, de la care ia anul acesta vreo 33 mii lei, de pe citeva santiere.

Diriginte de santier nu poti sa fii dupa ora 16, ci trebuie sa stai zilnic sa supraveghezi lucrarile din partea beneficiarului!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Tianu gabriel pe 19 Octombrie 2023, 22:24
#5
NUTRElo jaf. Dunărean
La NUTRElo. Ferma lita bașcanul umflat ca un prost elimina cei mai buni oamenii. Din societate cum ar fi Lucian Persanu. Cirjan așa. A făcut și la ferma salcia,,deci concluzia,pe ce pune mina. Fiul lui Dragnea distruge,dar Dumnezeu nu doarme,deorece a lăsat fără cotele de carne muncitori de la fema salcia .
Z pe 19 Octombrie 2023, 08:52
#4
Y,esti o secatura PSD-ista
Poti sa faci ce vrei,dar nu pe bani publici si nu cu prestatii proaste si ineficiente si munca la fara frecventa.Si in finalul postarii ce faci,pe cine ameninti,pe cei ce-ti spun adevarul si va arata nepriceperea si hotiile?Eu zic sa ai tu mare grija,ca lucrurile stau tocmai invers.Si nu poti legal sa opresti pe nimeni sa-si spuna parerea si sa arate evidenta.Dintr-astia ca tine care nu stiti decat sa amenintati,dar voi sunteti praf,e plina tara.Si din motivul asta merg lucrurile asa cum merg.
Gigi Turneanul pe 19 Octombrie 2023, 06:02
#3
Niște hoti
APA SERV, O căpușă care suge banii teleormănenilor ! Clanuri PSD care lucrează aici, cu unic scop, sifonarea banui public ! Câti frecători de mentă sunt angajati de exemplu la Turnu Măgurele ? Amante, rubedenii oameni de partid, agitatori in campanii,plătiți din banii fraierilor de turneni care plătesc coeficientul de neinchidere ! Veșnicul director Cozma, pensionar, un profitor PSD, mai lucreaza la APA SERV ?
Brailes pe 19 Octombrie 2023, 00:58
#2
Floricica dansatoarea!
Dans din buric pentru Dragusin și cântăreața la ceatirna pentru Gur-ban-esti!
Y pe 18 Octombrie 2023, 23:31
#1
Cititorul sait.
După orele de lucru fiecare face ce vrea. Suntem oameni. Dumneata cei(a) care ai scris când ai o invitație la o petrecere NU dansezi??!!!??(ai grijă ce scrii,pa)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.