Zona Turnu Magurele va fi dupa chipul si asemanarea nemtilor. Germania forteaza lucrurile si va dezvolta ca-n povesti

06 Octombrie 2023, 06:05 | 19160 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Portul

Portul Turnu Magurele va fi cel mai modern din Romania. Drumul Turnu Magurele - Alexandria se construieste de la zero. Urmeaza si calea ferata.

Multi critica modul cum se lucreaza spre Alexandria. Cine ii pune sa mearga pe DN52 cand e drumul spre Rosiori. Problema e dezastrul pe drumul spre Rosiori, nu cel spre Alexandria.

Toate investitiile strategice se fac fara voie de la stapanii locali. In cativa ani scapam si de baronii locali, vor fi incadrati la cantitate neglijabila.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
M. T. pe 09 Octombrie 2023, 07:56
#10
Vai de voi ca visati cu ochi deschidi
Eu sunt in varsta, dar daca doar stati si comentati,







Puneti umarul la munca și lasati comentariile ca nu ajuta la nimic.

Marius 0 pe 08 Octombrie 2023, 12:57
#9
Povesti de adormit... adultii creduli
Draga autor, chiar daca până în aprilie mai e ceva timp, ar fi trebuit păstrat articolul până atunci.Asa ceva nu o sa vedem în Turnu nici peste 50 de ani, cine crede așa ceva și se mai duce să pună ștampila tot acolo unde a tot a fost pusă e un mare....Auzi port și cale ferată reabilitată....Și electrificată, nu....Apa potabila tot cand se va circula cu 160km/h pe calea ferată între Turnu și Rosiori vom avea, nu? Sau când se termină aeroportul????
Ion,Gheorghe si Maria pe 08 Octombrie 2023, 10:41
#8
Ne-am cam saturat de povesti in pragul alegerilor
DOAMNE FERESTE,sa nu fie dupa chipul si asemanarea neamtului de la Cotroceni,ca nici nepotii nostri nu vor vedea ceva bun prin zona.La promisiuni si tot felul de proiecte de prostire si adormire a electoratului Teleormanean,a fost campion infractorul Dragnea,si am vazut cu totii unde suntem azi.Tragem nedejde ca din ce in ce mai multi primari si sefi de CJ vor avea soarta celor din Vaslui si Mioveni.Hai si pe la noi,ca naravurile si retetele de spoliat banul public sunt cam aceleasi,cu nasi,fini,rude si tot felul de interpusi au sufocat institutiile statului,rezultatele ramanand la stadiul de promisiuni.Intrebarea este,NU V-ATI SATURAT DE MINCIUNI SI PROMISIUNI,CA NE-A TRECUT DRACU VIATA,SI NOI TOT SARACI SI DATORI SUNTEM,SI TRAIM IN ACEEASI MIZERIE FIZICA SI MORALA DE PESTE 30 DE ANI?!
Localnică pe 08 Octombrie 2023, 08:30
#7
Viitor încet
Ce glumă "bună"!...și cam veche!
Mirela Badita pe 07 Octombrie 2023, 10:48
#6
Doamne Ajuta!
Doamne ajuta sa renască Turnu Măgurele!
Popescu Vasile pe 07 Octombrie 2023, 08:54
#5
NUTRELO GROUP, com LITA
Solicit o verificare a evidentei contabile a acestei societati, comportamentul conducerii societatii fata de proprietarii de terenuri nu e departe de fostele C A P - uri din vechiul regim sau de arendasii de la 1907.
Teo pe 07 Octombrie 2023, 07:42
#4
S-a furat si se fura in draci
Mda,foarte posibil sa "scapam de baronii locali",si sa devina "o cantitate neglijabila",dar se uita un lucru foarte important,cu buzunarele pline si fara ca cineva sa-i poata pedepsi.
Conte bagabont pe 06 Octombrie 2023, 18:55
#3
Asemanare
Fiul lui Dragnea investește im panourile solare la lita,dar va distruge totul deorece așa. A distrus și ferma salcia unde tribunalul Alexandria a Aminat procedura de faliment pentru luna Ianuarie 2024,iar prostii lui Dragnea nu înțeleg ca nu vor putea vinde aceasta societate. PINA nu vor aduce banii înapoi (documentele sunt duse la Londra in anul 2015 ) acele documente. Dacă vin înapoi fanica bombonică. O va Beli)
Contele Mapuci de Daravela pe 06 Octombrie 2023, 11:57
#2
@Claudiu Crăcea
Claudiule, vorba unui clasic în viață: ghinion! Uite cum câștigă Cuclea capital politic! Doar sub domnia lui se vor face aceste investiții. Vezi dacă te-ai luat după lingăii tăi? Ai pierdut.
ilie pe 06 Octombrie 2023, 11:13
#1
vise
Vise, mai bine spus niste aiureli...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.