DN 52 Alexandria - Turnu Magurele este realizat in proportie de 40%. Se lucreaza si la Portul Turnu Magurele

27 Septembrie 2023, 18:14 | 6706 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Lucrari

Deschiderea șantierului a fost anunțată de directorul general CNAIR, Cristian Pistol :

,,Începem pe data de 7 septembrie, 2022, modernizarea DN52, între Alexandria și Turnu Măgurele! Ministerul Transporturilor a emis deja Autorizația de Construire necesară demarării primei etape a lucrărilor de modernizarea între km 2+100 – km 44+600 și km 49+194 – km 52+649. ASOCIEREA S.C. ALEXCOR TRADING S.R.L. – IMPRESA DI CONSTRUZIONI ING. E. MANTOVANI S.P.A. – S.C .PEGASUS ENGINEERING S.R.L are la dispoziție 18 luni pentru execuția lucrărilor. DN 52 asigură principala legătură rutieră între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, unul dintre marile porturi românești la Dunăre.”

Lucrările pentru modernizarea DN 52 Alexandria -Turnu Măgurele au o garanție de 8 ani.

 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Ionel pe 30 Aprilie 2024, 11:48
#14
Deplorabila lucrarea
Calitate execrabila! Cel mai prost santier din Romanaia la capitolul infrastructura!
Horațiu Eugen pe 08 Noiembrie 2023, 18:07
#13
Drumul haosului
De groază, un infern să circuli pe un așa zis drum național. Decât m-am dus la Turnu Măgurele dar la întoarcere am schimbat traseul pe la Roșiori, iar asta pentru simplul fapt că nu am știut, dar și că nu sînt semne de circulație sau o tabelă electrică montată la ieșire din Alexandria să-ți arate clar căci drumul este în lucru; un dezastru ca și cum ar fi fost bombardate porțiunile de șosea...oricum o urâtă experiență am avut!.. După mine sînt decat bani furați din fonduri europene și la un preț

per kilometru de se ajunge la preț de autostradă!!! Iar calitatea lasă de dorit, o mare bătaie de joc. Rușine golanilor, tâlharilor și prădătorilor, așa a-ți secat toată țara asta și ceilalți ca voi!. Sper într-un viitor apropiat să plătiți scump pentru tot, în frunte cu golanii din guvern și coardele clienteala cumetrismul și toate lichelele voastre ce le aveți peste tot, de unde decât sugeti ca niște lipitori sângele și avuția națională... Voi trimite o echipă de la o televiziune acolo!
Toni pe 03 Octombrie 2023, 13:47
#12
Autorități corupte
De ce se lucreaza la acest drum așa, pentru ca ei pot sa fure fără sa le fie frica! Au de partea lor tot ce le trebuie, adică organele abilitate sunt în slujba acestor aleși, care au învățat sa eludeze legea pentru ca nimeni nu verifică! Singura șansă sunt câteva posturi de tv care mai spun și arată cum se fac contractele și cum se efectuează lucrările! Dacă ii găsesc în neregulă cercetarea durează ani de zile, faptele se prescriu, ei raman cu banii iar noi ne uitam ca prostii! Cum e posibil sa se facă atâtea furaciuni fără ca organele cu atribuții de control sa se facă ca nu vad? Dar nu trebuie sa ne facem griji pentru ca posturile din aceste instituții sunt ocupate de oamenii lor! Asa am reușit sa avem un stat corupt și eșuat, atât în acest județ blestemat și în restul tarii. Pe Ceaușescu l-au impuscat pentru mult mai puțin, dar pe ei nu ii va mai controla, judeca eventual condamna, nimeni. De ce, pentru ca nu mai are cine!
Georgica pe 01 Octombrie 2023, 15:03
#11
O rușine de șantier.
Cred că o să termine în 2 ani .O carpeala
Gica pe 01 Octombrie 2023, 11:06
#10
Bani furati
Lucrarea este un cadou facut jupanului, executantul este Teldrum. Termenul de finalizare este decembrie. Dar nu asta este problema cea mai mare. Caltatea lucrarilor este deplorabila, departe de proiectul tehnic de executie. Nu s-a folosit un gram de piatra sparta deci bani furati din diferenta de pret. S-au pus podete si unde nu erau necesare, inclusiv sub nivelul solului - alti bani furati. Compactarea umpluturii este o gluma buna, bani furati. Etc. Etc. Finantarea este dubioasa, ba sunt bani de la buget, ba sunt fonduri europene. Dupa un an si jceva ati scris si voi cateva cuvinte. Daca sunteti presa, faceti-va datoria, mergeti mai departe pe firul afacerii!
Lulu pe 30 Septembrie 2023, 20:01
#9
Pentru șantier de pe str vinatori
Cum se lucrează pe DN52 asa se lucrează și pe str adă asta vestita de locuiește unsfint dar nu mai este un cocalar mai bine zis
Mariam pe 29 Septembrie 2023, 21:58
#8
Dezastru
Au spart drumul de la Alexandria pina la Turnu.

Bine era sa se lucreze pe tronsoane sc*rte.

Pentru cei ce nu stiu ce gropi si denivelari ii asteapta trebuiau panouri informative.
Gogu piticu pe 29 Septembrie 2023, 08:39
#7
Drumul turnu alexandria
Acest drum este un coșmar no săl termine nici în 3 ani se lucreză interferența meluclui și lucrarirele sînt de prostă calitate parcă a fi în ani 60 și atuci era o mai mare agitație a muncitorilor.dar cum să lucreze muncitori dacă sînt prost plătiți de către patroni.șl Și totuși ar trebui să deviați circulație ca muncitorii să aibe măi mult front de lucru,nu sa lucreză îngesuiți de trafic.
Ion pe 29 Septembrie 2023, 07:04
#6
Este de plans
Drumul oaselor,de 2 ani se lucreaza,nu avanseaza nimic!Este jalnic!Rusine sa le fie!Ce face DNA, DIICOT,POLITIA,JUSTITIA?
Pergasus pe 28 Septembrie 2023, 18:09
#5
Firma
Pergasus firma soției lui Ilie dragne (puiu ) adus i telorman de Liviu Dragea. A realizat cel mai puțin din aceasta lucrare. Acest Ilie dragne (puiu) împreuna cu fiul lui bomby de la gyivarasti au distrus totu l pe ce a pus mina și au vindut chiloți de. 35000euro la giuvarasti la Petrăchioaia prodana,și au fost plătiți. De la ferma salcia,iar proasta de directoare economică ile Elena,a înc*rcat facturile,care acuma sunt clasificate.
Marin pe 28 Septembrie 2023, 13:43
#4
?!
Așa este. Pe unde te duci la serviciu zilnic Gâdeoooo ???? Jigodiile dracu de pesediști imputiti și peneliști ordinari ! O sa va votam la anu, cind inaugurați cu fast acest drum, sa așteptați ….
Navetist pe 28 Septembrie 2023, 01:59
#3
Alexandria
Deci a trecut 1 an. Salariații sunt plătiți prost,fac ore suplimentare neplătite, salariile sunt mici, deci avem de așteptat și OCOLIT. Uitasem:Lucrează la societatea patronata din umbra de CINSTITUL dragnea!
GOGU pe 27 Septembrie 2023, 22:18
#2
Drumul morții
Este inadmisibil să lucrezi 1 an de zile pe 20 km și să arate în halul ala.Drumul este un coșmar. Pe unde mergi Gâdeo la consiliul județean nemernicul dracului? Trebuie să faci ocol 50 km ca să ajungi în orașul garajelor Turnu Măgurele fieful PSD.
ilie pe 27 Septembrie 2023, 21:20
#1
port!?
"Marele port" este mort de multa vreme...Nu mai bateti campii...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.