Moarte in chinuri groaznice! Udrea Tudor, primarul comunei Obarsia, Olt, informator al Securitatii si condamnat penal, a fost prins in combina de treierat

13 August 2023, 21:30 | 2078 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Udrea

Primarul din Obarsia, Olt, a sfârșit tragic, sâmbătă-seara, 12 august 2023, în urma unui accident produs pe câmp. Bărbatul, care ar fi fost prins în combina de treierat, a murit din cauza hemoragiei masive.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20,40. Tudor Udrea, primarul comunei Obârșia, verifica, conform anumitor informații, cum funcționează combina de treierat, care ar fi fost staționată, dar cu componentele de tăiere în funcțiune, moment în care ar fi fost prins în partea frontală a utilajului. A fost rănit grav la un picior și i-a pornit o hemoragie masivă, martorii evenimentului nereușind să-l ajute.

Echipajul medical chemat în ajutor nu a mai putut să-l salveze. „La data de 12 august, în jurul orei 20,40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol (combină agricolă), pe un teren agricol situat în extravilanul comunei Obârșia, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 10 Vișina, care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Tudor Udrea conducea comuna Obârșia, situată în sudul județului Olt, de peste 30 de ani, fiind reales la fiecare tur de scrutin, în ciuda problemelor legale cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

A fost declarat, cu peste 10 ani în urmă, informator al Securității, însă nici acest aspect, inncompatibil cu funcția de ales local, nu a fost în măsură să-i întrerupă șirul lung al mandatelor.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Prefect de doi lei și jumătate pe 13 August 2023, 22:22
#1
Dsvsa
La o instituție a statului in telorman adică Dsvsa telorman se afla un director,ianculescu iulian și soția sa mohora coralia care. Acoperă toate escrocheriile acestui director. La fel ca. La primăria sectorul 1 din Buc*rești cu Tudorache ,care participa la disiminarea de boli infecțioase cu ajutorul unui abator din județul telorman di roșiori de vede . Material pentru DNA .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.