Angajati DGASPC - fosti si actuali si-au facut asociatie sa ingrijeasca batrinii!

08 August 2023, 11:17 | 1698 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Copii

 Sefii din D.G.A.S.P.C. Teleorman sunt atât de devotați cauzelor sociale încât și-au făcut organizație neguvernamentală.

Astfel, PUTINEANU MARIUS MUGUREL, fost director al D.G.A.S.P.C. Teleorman, BALABAN CLAUDIU CONSTANTIN, șef Complex de servicii destinat copilului și familiei Alexandria, TOMA STELIAN, șef centru C.T.P.T.F.C.N.S. Alexandria, și ȘUICU OTILIA FLORENTINA, inspector, activează (sau au activat) în cadrul Asociației SPC MEREU ÎN MIȘCARE.

Așa cum rezultă din Registrul organizațiilor neguvernamentale de pe site-ul ministerului justiției, Asociația SPC MEREU ÎN MIȘCARE s-a constituit în 2022 și are sediul în comuna ORBEASCA, SAT ORBEASCA DE JOS, de unde este ȘUICU OTILIA FLORENTINA, președintele acestei organizații neguvernamentale.

Pe site-ul ministerului muncii (https://www.mmuncii.ro/.../10112022_Furnizori_acreditati.pdf), Asociația SPC MEREU ÎN MIȘCARE este acreditată, în baza Legii nr. 197/2012, ca furnizor de servicii sociale, începând cu 05.10.2022 (nr. decizie acreditare 5.568, serie şi număr certificat în vigoare AF/008851).

Acreditarea s-a făcut la nici 4 luni de la înființare, cu avizul AJPIS Teleorman, care a fost expediat, prin poștă, la primăria comunei Orbeasca, deoarece ȘUICU OTILIA FLORENTINA era de negăsit. Care nu credeti, scrieti la sediul asociatie

http://www.listainstitutii.ro/ong-asociatia-spc-mereu-in-miscare-241906  sau sunati la telefon https://www.topfirme.com/afacere/şuicu-v-otilia-florentina-cabinet-individual-de-psihologie/6fd3795ru4/
https://www.facebook.com/NoniEmil/posts/pfbid08PXAoVkJqHkBum7y2fC9u3y7fKzuwFiE1yTXvTQcLz8JFHe6EhTiQAExPZFZBtw6l

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
LITA pe 09 August 2023, 15:53
#1
bani din suferinta batrinilor
Tot din Orbeasca de jos, este si Dumitrescu Mircea, omul din umbra !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.