Dana Banu a intrat puternic in afacerile cu rahat

18 Iulie 2023, 17:45 | 2200 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Dana Banu

Dana Banu a intrat puternic in afacerile cu rahat si in Alexandria! Ca de vreo 10 ani puiernita din Turnu Magurele, ne face zile si nopti urit mirositoare, din cauza gainatului de pasare, o stim cu totii!

Tot de vreo 10 ani de zile Banu Dana e comisara sefa la Garda de Mediu si isi pune masca de infanterista pEsedista cind trece pe linga ferma Toneli! De fapt nu ferma de gaini ouatoare polueaza atit de mult, cit fermierii pesedisti , angajati ai primariei, care aduc dejectiile pe cimpurile de linga oras, le fac gramezi de 4-5 inaltime si le lasa sa le bata soarele si vintul!!!

Unde este ferma agricola cu pricina? La iesirea din cartier Magurele vis a vis de statia electrica la ferma agricola de langa depozitul de lemne si fier vechi pana in statia peco, dupa cum se lauda Mangafaua!

https://www.facebook.com/curcafa.florin

Acelasi fenomen in care fermierii pesedisti arunca dejectiile pe cimp se intimpla insa si la Alexandria, caci mirosuri pestilentiale au napadit si capitala de judet! Bineinteles ca si aici Dana BANU s-a facut ca cauta, ca cerceteaza, dar in fapt a blocat inspectia de mediu,spunind ca nu a gasit nimic si a aruncat pisica in curtea Primariei Alexandria!

https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria/posts/660768279421534?ref=embed_post

Primaria Alexandria este asemeni Primariei Turnu-Măgurele, asemeni si Danei Banu Pesedista si cum fermierii cu dejectiile si gainatul si balegarul de pe cimp sint tot pesedisti, or sa scoata corb la corb ochii? BANU? BA DA!!!

https://www.youtube.com/watch?v=9o0rAvZtM7w

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Cine pe 21 Iulie 2023, 00:39
#6
Ce spui Mirela?
Si cine sunt rudele alea, daca esti draguta sa si raspunzi la intrebare? Se vede ca esti o frustrata!
Pianu pe 20 Iulie 2023, 22:44
#5
Sa facă treaba garda de mediu
Garda de mediu trebuie sa meargă și la ferma salcia și Agrova salcia sa vadă unde se deversează dejecțiile. In balta cirlomanu. Este o conducta îngropată la 1,5 metri im pămînt la ordinul fostului director din anul 2010
Mirela pe 19 Iulie 2023, 21:41
#4
.
Familia Banu, niște neispraviti: ea, soțul și cumnatul ( asta e colonel la militia turnu), niște neica nimeni puși de rudele lor în funcții publice !
V.O. pe 19 Iulie 2023, 11:37
#3
PSD+PNL=Grup Infractional Organizat
Am asa o presimtire,ca fata asta nu va sfarsi bine,adica dupa ce isi vor da seama aia mai mari si mai de sus,de grozaviile facute,o vor mai lasa si in libertate.Ooof,Doamne,e tara plina de asemenea greseli umane,de asemenea catastrofe de conducatori hoti si incompetenti,numiti politic si stramb.O sa vedem si pe cine va trage dupa ea.
Mahomed de la puierniță pe 19 Iulie 2023, 08:29
#2
Banu îi ochii dracului!
Și femeia și monedă
Laura pe 18 Iulie 2023, 22:00
#1
Omul nepotrivit la locul nepotrivit
Ne-ați omorrt cu parapanta asta. Cine dracu o tine în brate? Chiar e conc*rs de prosti?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.