Video Verguleasa, Olt - Primarul il strange de gat pe un cetatean. "De ce imi suna nevasta si ii spune prostii"

16 Iulie 2023, 16:44 | 1216 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Piciu

Priviți cu atenție această înregistrare! Avem una bucată primar PSD în comuna Verguleasa, pe nume Valentin Piciu. Un individ cu aere de crai de curte nouă, pus pe căpatuială și implicat în tot felul de șmecherii.

Primarul cu aere de golan de Ferentari a început să se creadă cocoș și cântă prin paturile codanelor din comună provocând scandaluri.

Mai avem una bucată locuitor al comunei, mare cât un munte, care cu o singură palmă îl putea face pe primar un...pui subnutrit de aprozar. Mai avem și un martor, cât și pe soția băiatului agresat care a avut inspirația să filmeze întreaga scenă.

Mai avem și un "Garcea" local pe nume Dudea Daniel care blochează dosarul de câteva luni de zile, în încercarea de a mușamaliza agresiunea, așa cum a făcut și cu alte plângeri la adresa primarului. Și mai avem un ziarist care o să scoată la iveală teroarea impusă de primar în întreaga comună! Piciule, tu nici nu știi ce ...RAHAT o să devii!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Daniela pe 17 Iulie 2023, 09:47
#2
Unde ne mai putem spune nemultumirile?!
Domnule primar,suntem in plina vara,iar noaptea este singura parte a unei zile cand ne putem tine geamurile deschise din cauza caldurii din perioada zilei.Plecam la lucru mai obositi decat am venit.Dar putem,ca haitele de caini vagabonzi se incaiera si urla intreaga noapte.Mai aveti grija si de cetateni,mai aveti rusine si bun simt,ca de obligatii ati uitat demult.Vor veni alegerile,iar voturi sa asteptati de la caini si ciori.
ion pe 17 Iulie 2023, 08:32
#1
pentru autor
facatura!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.