Adrian Florescu - acest pesedist vopsit in galben!

08 Iulie 2023, 12:54 | 2052 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Florescu

PNL Teleorman e din ce in ce mai mic caci, pe fata si fatis, membrii sai aleg sa dezerteze si sa treaca la PCR cu arme si bagaje!

Dupa domn doctor inginer in cirnati Florica Mara, un alt analfabet cu basini in cap, Range-Rover la scara, costume la comanda si pantofi de lac trece la doctrina marxist-lenininsta, baiatul cu liceu la baza, caci facultatea fantoma de la caminul de nefamilisti IPTE (Universitatea Alexandru Ghica/ Europa Ecor) nu se pune!!!

Asa ca PNL il exclude pe Adita Florescu, dupa ce acesta i-a parasit! Ca omul era basist, caci a fost pedist si pemepist era clar, dar ca era si jigodie pesedista, abia acum se arata!

Si ca sa vedeti cit de usor s-a vindut: el si nevasta (Florescu Victorita) sint studenti la Universitatea Valahia a tovarasei Panagoreata pesedista din CL Alexandria, unde invata foarte bine si au bursa de merit fiecare, cite 5.559 lei!

In afara faptului ca ocupa locul unor copii de 18-20 de ani, acesti babalici de 55-60 de ani nu invata nimic, ei nefiind prezenti la facultate!!!

Florescu Adrian a cistigat ca vece (exact nu vice) la CJ Teleorman suma de 146.873 lei, nevasta Florescu Victorita-asistent magistrat la Tribunalul Teleorman 191.792 lei!

Deci baba de 55 de ani a ajuns asistent-magistrat, dupa ce a fost subprefecta, prefecta, ceva nimic pe la APIA si alte institutii! Familia Florescu Pesede vrea pensii speciale: el de la Consiliul Judetean si ea de la Tribunal!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Star pe 08 Iulie 2023, 18:32
#4
GIO
APârvulescu este combinat in potlogării cu Tov Tunaru Florin,vezi TBC Roșiori,protecție ANAF prin Toma,Maican,Comanescu,presa liberă Monicuta șantajistă,știe Mara ceva ?sa spună .Ăștia toți sunt PSDisti galbeni .Le-a sunat ceasul .sau ceasurile !
Pandele pe 08 Iulie 2023, 16:56
#3
Totul distrus ca la PD-L
Foștii membrii PD-L au distrus PD-L împreuna cu Bădescu,iar acuma au distrus și PNL iar la psd distrugerea ceasornice mare a făcut-O Dragnea,folosind partidul ca sa-și apere bombonari (dd-na bomby și pe stefanel ce far minte)
ion pe 08 Iulie 2023, 15:16
#2
pentru autor
De penalul care conduce PNL Teleorman nici-o stire?
LITA pe 08 Iulie 2023, 14:37
#1
prost, dar sef mare
DOAR prostul de PIRVULESCU NU STIA CA famiglia FLORESCU, este vinduta PSD - LUI ! Sau poate stia !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.