Foto Cojoaca Florinel, seful de post de la Plopii Slavitesti, a fost surprins cu taria in nas

06 Iulie 2023, 15:48 | 2619 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Politist

Șeful de post din comuna Plopii Slăvitesti a fost surprins în timp ce consuma băuturi alcoolice în timpul programului, îmbrăcat în uniformă.

Poza a fost făcută cu câteva luni în urmă, dar abia acum a apărut în spațiul public. Sursele noastre susțin că polițistul este slab pregătit și nu știe nici măcar să scrie corect gramatical, dar are o pasiune pentru alcool.

Oamenii sunt indignați de comportamentul polițistului, deoarece acesta obișnuiește să fie aservit politic și nu este capabil să rezolve problemele cu care aceștia se confruntă pe linia ordinii și siguranței publice.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
. pe 25 Iulie 2023, 08:12
#6
.....
Plânge masa. Lipseste moldovianu!
Fane pe 17 Iulie 2023, 19:29
#5
Interlop
Cojoaca este produsul cms sef Friptură (Mandica)
Gigi pe 07 Iulie 2023, 15:01
#4
Atâta poate !
Din ciclul, "" când ești prost de mic....când ești mare totul se tranformă intr-o simplă joacă "" Ce pretenții să ai, când și-a luat bacalaureatul abia în 2006. Toată viața a pupat dosuri și a lins clanțe . Sa-l pună șefii lui să scrie după dictare,să vezi râs !
Flori pe 06 Iulie 2023, 21:47
#3
Jegos
Jegosul asta a tinut o fata din segarcea vale olteanca si o batea de o rupea cu bataia e un boschetar de politist habar nu are sa scrie toti prostii se fac politai vai de capul lor de nenorociti
Boss pe 06 Iulie 2023, 19:15
#2
Jegoși
Jegoșii ăștia mănâcă pàine degeaba,pișamași pe boturile lor!Uuuuuuuu j**uri penale@
Virel pe 06 Iulie 2023, 16:18
#1
de la tara
Pai milițianu asta nu e ala de ia rupt dinții alt bețiv-polițist Durac George, la pensionarea comandantului Voinea, sus la Victor țiganu ?!... Ăștia sunt emblema IPJ Teleorman condus de ... din spălătoria bar a lui cireașa. Fac și ei ce învață de la șefi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.