Raducanu Cristi, cutitarul din Turnu Magurele, a fost dat in urmarire

05 Iulie 2023, 01:41 | 7629 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Raducanu

RADUCANU CRISTI - Cel care l-a injunghiat pe tanarul de 17 ani

Nascut în: Alexandria, jud. TELEORMAN, ROMANIA

Data nașterii: 30-12-2006

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Turnu Magurele, jud. TELEORMAN, ROMANIA

Motivul: mandat de arestare preventiva

Detalii

Judecatoria Turnu Magurele a emis impotriva numitului Raducanu Cristi, 16 ani, mandat de arestare preventiva nr. 2/UP, in lipsa, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Fapta: lovire, vatamare corporala, sau din culpa

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Cetățean român domiciliat în orașul groazei pe 06 Iulie 2023, 17:28
#13
Ți..nii gaura neagră a României
Acesta caricatura îm..țită din imagine s..rbă societății a crescut cu alocație și ajutoare sociale,din contribuțiile românilor către stat,munca noastră impozitată cu 45%din salariu,și acești trântori ț...nii bo..ți ne omoara copiii,cu droguri, cu prostituție sechestrad tinerele pt. a se îmbogății acești indivizi .Odaslele lor ne ataca copiii cu cuțitele,de ce pt. că sunt protejați de cadre din politie,justiție,primărie și politicieni.Sa vedeți pensionari la45 ani foști polițiști cum stau cu interlopii in parc.Criminalul trebuie sa primească pedeapsa cu m..tea.,Dar nu a fost prins nici acum rușine să vă fie,poliția Turnu Măgurele
Neymar pe 06 Iulie 2023, 12:18
#12
Ți..nii și ciuma roșie
Ăștia câteva sute de co...ți ne hotărăsc soarta de 33 de ani aici.Nu plătesc mai nimic aici din contră lor li se acordă tot felul de ajutoare.Oamenii onești din acest oraș sunt oripilați,scârbiți de ce se întâmplă .Vin ele alegerile vor avea un Big surprize!
Doru pe 06 Iulie 2023, 06:11
#11
Coruptie
A fost tatal cutitarului la Cuclea si i-a zis sa nu il mai caute politia ca altfel nu il mai voteaza o suta de ti**ni,(zis si facut).
Anonim pe 06 Iulie 2023, 02:33
#10
Prea multe crime în Teleorman
De vina este legile slabe care sunt in Romania sunt multi care umblă cu cuțite la ei
Alin pe 05 Iulie 2023, 22:32
#9
Bătuți toți
Nenorociții ăștia spurcați prea și-au luat avânt.Ar trebui să le dăm o lecție să o țină minte.
Noi cei multi pe 05 Iulie 2023, 22:07
#8
EXISTA ANTIDOT PENTRU ORICE
Am asa o presimtire,ca in viitorul foarte apropiat,multe case ale ciorilor vor lua foc.Nu stiu bine motivul,poate din cauza caldurii excesive din timpul verii?!
Gygy pe 05 Iulie 2023, 14:57
#7
Excluși
Sa umplut orașul de z.....oare,nu mai ies copii din casă de teama la javrele astea,marginalizați și interziși peste tot,în magazine,firme,etc!
Jon pe 05 Iulie 2023, 13:03
#6
Ce mustață frumoasa are!
Numai cu***e in gura i-aș da, fața lui asta cere...mustăcioara lui, pana corbului. Din cauza spurcaților ca el suntem văzuți rău peste tot in Europa...să îl prindă cat mai repede și să îl bage la răcoare că și așa e cald afara, sa stea acolo multi ani!
Turnu Măgurele pe 05 Iulie 2023, 11:54
#5
Treziți-va!
Sunteți penibili !!!! foarte penibili,de tot rasul chiar, V-ați sesizat ? ce faceți in orașul asta ? stați pe băncuțe va savurati cafeaua la umbra, va închideți in camerele cu aer condiționat și orașul este varza !!! furturi spargeri bătăi,conduceri fără permis,ziua, noaptea unde sunteți ? doarmiti ? sa ajuns așa desparte într-un orășel atât de liniștit ? puneți-le d..qu bariera dacă sunt atât de sălbatici, tabonul sa rămână tabon cum era acum 10-15 ani in urma, păcat de orașul nostru,am ales mulți sa plecam din cauza ca se doarme prea mult … nu am nimic cu nimeni din contra iubesc și musca orice vietate, dar e strigător la cer ce sa întâmplat

Dumitrescu pe 05 Iulie 2023, 08:38
#4
Fiecare are locul pe care-l merita
Prins si sa stea in puscarie pana cand nu mai rasare soarele.Spurcaciunile astea salbatice,fara scoala si educatie,nu merita sa stea in libertate nici macar o zi.Cu totii avem drepturi,dar si indatoriri,iar atata timp cat asceasta r..a nu respecta legile si modul de trai dintr-o societate civilizata,nu merita nimic,trebuie ignorati total si exclusi din oricare mediu social.
Agent principal pe 05 Iulie 2023, 06:41
#3
Robert Doroftei
Eu rezolvam cazul imediat. Că mămica mă certa dacă nu învățam bine la școala de polițiști.
Eu pe 05 Iulie 2023, 03:44
#2
Era și cazu
In sfârșit vati sesizat și voi !!!! Acum sal și prindeți ….
Autor pe 05 Iulie 2023, 01:50
#1
Varsta
Din 2006 până în 2023 are 16 ani???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.