Diana Grozea din Videle, eleva care a obtinut 10 la evaluarea nationala, nu a facut meditatii!

02 Iulie 2023, 21:59 | 1612 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Diana

 Din pacate, cu o floare nu se face primavara! Acest copil minunat a dat peste nas pilosilor si meditangiilor din Alexandria si Turnu-Măgurele, caci prin munca ei a fost si olimpica la matematica!

Cu toate acestea, diferențele dintre județe sunt considerabile: în Iași au fost 28 de medii de 10, în Cluj 24, pe când în Harghita, Tulcea, Covasna sau Caraș-Severin nu a existat niciun 10 curat.

În Călărași și Teleorman a fost câte unul singur.
Deci Teleormanul e pe primul loc, din coada!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mitica pe 04 Iulie 2023, 11:03
#2
Asta s-a dorit,aici s-a ajuns!
Din pacate,e trist dar adevarat.Azi,cei ce conduc Romania,au nevoie de cat mai multi votanti,fara a avea o pregatire solida,si cu cat mai mare dorinta de pomeni si promisiuni electorale.Daca ati observat si una din marele lor pofte de politicieni,sa nu mai existe repetenti,sa termine cat mai multi elevi liceul,pentru a sufoca facultatile particulare,in spatele carora exista interese si multi bani.In cateva cuvinte,cat mai multi analfalbeti functionali,gata oricand sa se alinieze directiei unui partid sau alinanta vremelinc la putere.Cum bine spunea cineva,tara te vrea prost.Bun,iar fata asta va ocupa un post de conducere al vreunei mari firme de prin Europa sau din lume.Restul colegilor ei,in majoritate loaze,vor ingrosa cozile pe la somaj si ajutor social,asta daca nu pleaca la cules de capsuni si sparanghel.Actuala coalitie de la putere va va aduce viitorul,intunecat.
Dorina pe 04 Iulie 2023, 09:32
#1
ROMANIA CU SCOALA LA APEL
Pai,cine sa mai faca meditatii prin TR?Ca e plin invatamantul de suplinitori facuti ca politistii,adunati de pe strada,iar profesorii sunt mai slabi decat elevii?Intr-o zi,ascultam o discutie dintre o femeie,intrata in invatamant direct de pe la una dintre salile de pacanele si pariuri sportive.Ea spunea celeilate,asta in timpul grevei profesorilor,ca ea nu revine la catedra,ca guvernul le da "decat 10 milioane pe an".Si atunci,cu cine sa faca elevii meditatie,cand una ca asta,sigur a urat scoala mai mult decat pisica apa?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.