Alerta! Turnu Magurele - Alte doua cazuri de injunghieri. Politia nu a facut nimic

30 Iunie 2023, 22:05 | 4045 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Injunghiat

Comentariul zilei - Se ascund multe

In aceeași zi,aproape tot in același loc ,era in jur de 12 ziua,un grup de ti**ni stăteau la palavre. Unul s.a urcat intr.o mașină si a demarat spre piața. Nu a parc*rs nici 5 metri si a lovit o femeie bătrână ,pe care a si trantit.o pe astfalr. Șoferul nu a oprit,dar a avut grijă să le zică ceva pe țigănește la ăia rămași pe trotuar. Între timp următoarea mașină a oprit,soferul a coborât să ridice femeia. Pe la spate,unul dintre ti**ni,i.a tăiat soferului piciorul. Cred că tendonul. Acesta a mers de urgență la spital unde i s.au acordat îngrijiri medicale, apoi fiind trimis la Alexandria. Doctora de gardă, dn.a Farcasiu,a anunțat poliția.
Mau departe,tăcere totală. Seara s.a produs nenorocirea, probabil același autor.

Un alt tânăr a fost înjunghiat la Turnu Măgurele

După ce ieri vă relatam cazul unui adolescent agresat și tăiat în municipiul de la Dunăre, astăzi vă prezentăm un altul, petrecut în seara aceleiași zile.

Altercația în care a fost implicat s-a produs în seara zilei de 27 iunie, în jurul orelor 22.00 în zona fostelor cămine de nefamiliști din Turnu Măgurele. Tânărul de 26 de ani ne-a declarat că era împreună cu tatăl său, în autoturismul personal, moment în care a observat o femei căzută pe trotuar. 

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
LAPD pe 01 Iulie 2023, 08:59
#4
Justiție
De-aș fi polițist i-aș alerga pe toți cu pistolul prin oraș și în funcție de gravitatea situației i-aș împușca și în picior ca foc de avertisment. Ulterior, conform justiției pe care o avem în Romania aș fi anchetat și închis iar "victima" ar scăpa nevinovata și poate as fi nevoit să ii achit și daune materiale și morale. Nu suntem în America, poliția este achentata și dacă deschide teaca de la pistol. Justiția este de vina, nu poliția.
Țiganii pe 30 Iunie 2023, 23:55
#3
Sunt necesari pentru vot
Este bazinul electoral al PSD-ului. Doar în beneficiul lor s-au tăiat copacii din oraș și împrejurimi. De aceea sunt mângâiați și li se găsesc circumstanțe atenuante când fac nelegiuiri.
Cataleea pe 30 Iunie 2023, 23:08
#2
Țiganii ...ra.. lor de j..odii
Politia ce face in orasul asta in care dai cu piatra de la un capat la altul? Sa li se interzica deplasarile cu masinile si sa faca ce faceau sectoristii alta data, umblau pe jos pina le sareau capacele. Acum se plimba ca voda in loboda si sunt pe mina cu tihanii ca doar de la ei îșo iau partea.
\nAm ajuns sa ne fie frica ziua in amiaza mare.
Miliție pe 30 Iunie 2023, 22:24
#1
Militeanu vinator de la Țarcul zorile
Cu Dumitrascu comandant Miliția Teleorman a ajuns de rahat ,așa a fost instruit la Țarcul zorile de Petre pitis dude livachrer
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.