Nimic nu e intamplator! Comuna Stefan cel Mare, Olt: Primarul are harem si o agenda cu 500 de femei pe care se lauda ca le-a avut

12 Iunie 2023, 22:44 | 1516 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Magureanu

Stefan cel Mare a fost mic pe langa primarul din comuna Stefan cel Mare, judetul Olt. Berlusconi a fost mare, dar Viorel Magureanu are sanse sa-l depaseasca. 

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Noi pe 13 Iunie 2023, 08:34
#2
Traiesti pe alta lume,domnule Eu?!
Foarte multi dintre primarii ce conduc azi orase,comune sau mici localitati,au cam aceleasi metehne,dorinte si obiceiuri.Curvasaria,barfa si alte preocupari de oameni limitati,isi face loc in aproape orice primarie sau institutie din Romania.Asta ne-au aratat-o media si televiziunile la fiecare stire din sfera mondenului sau a mediului infractional.
Eu pe 12 Iunie 2023, 23:13
#1
Cititorul sait.
Ce treaba are Turnu Măgurele cu acest Primar din județul Olt?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.