Reconstruim Alexandria a devenit Reconstruim Romania! Sau cum trece pe nesimtite primarul Victor Dragusin de la PSD la AUR!

08 Iunie 2023, 17:06 | 1117 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Alexandria

In Centrul Multifunctional pentru Tineret din Alexandria s-au tinut pina acum doar intruniri ale PSD Alexandria si PSD Teleorman, picior de liberal necalcind prin acest cinematograf comunist!

In schimb, fratii de gindire si simtire nationalista AUR se simt bine acolo si au beneficiat de marinimia primarului pesedist Dragusin pentru a-si expune programul de guvernare!

Se coace in acest sens alianta politica de tip comunist: PSD-AUR-MRS, in care mortul politic Liviu Nicolae Dragnea va invia si va fi pus in capul mesei! Doamne fereste!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Firicel pe 09 Iunie 2023, 08:46
#1
Băi ești prost?
Păi ce să caute picior de liberal pe acolo? Ce mai e PNL în Teleorman? Claudiu Crăcea, tu și reușit ceea ce nu a reușit Dragnea: să faci praf partidul liberal din Turnu Măgurele. Și tocmai tu vorbești de bieții liberali?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.