Sa nu dati cinstea pe rusine! Cum te falimenteaza autoritatile, daca nu vrei sa cotizezi

02 Mai 2023, 01:17 | 1195 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Garda

In perioada 2012-2013, un agent economic din comuna Radoiesti, sat Radoiesti Vale, care se ocupa cu lucratul pamintului a fost amendat de un comisar din Garda de Mediu Teleorman!

Administratorul firmei s-a simtit nedreptatit si a contestat amenda. Cind i s-a luat declaratie, acesta a afirmat in fata instantei de judecata ca: a luat amenda, pentru ca ,,nu s-a simtit cu nimic" asa cum i se daduse de inteles si regreta ca iesea mai ieftin cu rusinea, decit cu cinstea la judecata!!!

Judecatorul s-a facut verde la fata, grefiera s-a oprit din stenodactografiat, dar de sesizat DNA nu a sesizat nimeni din cei prezenti: judecator, grefier, administratorul firmei, avocatul acestuia sau consilierul juridic al garzii! A fost doar cuvintul administratorului firmei contra cuvintului comisarului!

Amenda primita si cheltuielile judecatoresti au pus capac situatiei financiare si asa precare a firmei, care a intrat in insolventa chiar in 2013! In 2018 a intrat in faliment, iar anul acesta in 07.04 2023 s-a incheiat falimentul! Firma se numeste SC CLAUDCOR SRL iar comisarul este TFE!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Gheorghe Popa pe 02 Mai 2023, 07:51
#1
Lupul își părul, dar năravul ba!
Năravul din fire, nu are lecuire!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.