Cristos a inviat! Popa a luat! Unul dintre preotii din comuna Apele Vii, Dolj, a cerut bani pentru Pastele din noaptea de Inviere

20 Aprilie 2023, 07:58 | 1379 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Paste

Revoltă printre enoriaşii din comuna doljeană Apele Vii. Aceştia îl acuză pe preotul de la biserica centrală, Ion Diaconescu, că le-a cerut bani pentru Paştele din noaptea de Înviere.

Mai mulţi locuitori din comuna doljeană Apele Vii sunt revoltaţi. În noaptea de Înviere, preotul de la principala biserică din comună, Ion Diaconescu, le-ar fi cerut sume de bani cuprinse între 5 şi 10 lei pentru a primi Paşte. Gestul preotului a început să facă şi înconjurul internetului.

Mai mult >> de la sursa 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
La pe 21 Aprilie 2023, 13:53
#8
Catedrala
Este una acolo care vinde lumânări și vin imbutiat la sticle, chiar în interiorul catedralei.Sesizare făcută la fisc sa vedem ce autorizații are și ce taxe pe profit plătește.
Gygy pe 20 Aprilie 2023, 13:20
#7
Pasti
La Moldoveni 35 lei - dacă nu mergi ramai dator.
Evaziune fiscala maxima pe 20 Aprilie 2023, 11:27
#6
NU MAI DATI BANI PREOTILOR
Intregul BOR este platit de la bugetul de stat.La POLITIE,la AMBULANTA,la PROFESORI sau alte categorii de bugetari le dati bani ca sa presteze anumite servicii OBLIGATORII prin fisa postului?!Nelule,nu are importanta,marea majoritate dintre ei au acelasi comportament fata de credinciosi.Mai bine ar fi intrebati din ce bani si-au luat case,masini,terenuri si alte lucruri de valuare?Ca doar nu traiesc numai din salarii.Banii de la amarati se iau numai CASH,adica banul in palma,fara chitante sau inregistrati pe la ANAF,la fel ca la cei ce detin un PFA(persoana fizica autorizata).
Nelu pe 20 Aprilie 2023, 10:20
#5
rusine
Maria, spune si in ce comuna.
Avem credinta in suflet pe 20 Aprilie 2023, 09:26
#4
LACOMIA UNOR IMBUIBATI
Ca e sarbatoare sau nu,ca e un eveniment de buc*rie ori necaz,ei sunt prezenti pentru a-si lua partea de la oricine.Sunt c*rios si cate chitante au taiat in urma primirii pomenilor de la enoriasi?Lacomii si umflatii astia de popi baga tot la burta,ceafa si in buzunare.Nu se mai satura,dar se mira ca s-au cam rarit credinciosii,si nu o sa mai aiba cine sa le mai intretina bunastarea.
Turnean pe 20 Aprilie 2023, 09:04
#3
zău
Și la catedrala popa Cristi a luat bani la greu de la enoriași pentru a-și plăti paștele !
Așa pe 20 Aprilie 2023, 08:20
#2
E
Peste tot. Fac ei pe indignații, dar toți fac . Au ordin de mai sus, sau au dezlegare să facă. Comerț.
Maria pe 20 Aprilie 2023, 08:06
#1
Rusine
La noi în comuna sa luat 35 de lei !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.