Cea mai mare fabrica de procesare a lanii din Europa se face in judetul Olt

10 Aprilie 2023, 21:07 | 1005 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Lana oi

Antreprenorul Cristian Mercioniu, cunoscut anterior pentru proiecte imobiliare în orașul Măgurele și în cartierul Drumul Taberei din Capitală, va construi în comuna Făgețelu, județul Olt, o fabrică de procesare a lânii, pentru a produce izolatoare ecologice.

Investiția va fi derulată prin compania Eco Partnersheep Insulation SRL (joc de cuvinte – „sheep” înseamnă „oaie”) și a pornit de la un proiect pilot derulat de antreprenor. Investiția se va ridica la aproape 31 milioane de euro, din care o parte (22 de milioane de euro) va fi finanțată cu ajutor de stat pentru industria prelucrătoare, în cadrul unei scheme derulate de Ministerul Economiei.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Gheorghe pe 11 Aprilie 2023, 23:09
#1
Cititorul sait.
Dacă este un investitor României României României, guvernul României îi va pune piedici și smpozite în asa fel sa cumpere un Străin ca ala da șpagă față de roman care plătește impozite la statul României.

(Șpagă e în floare).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.