Bucatarasul cel Viteaz - Sef Livian face mincare romaneasca cu ingrediente straine! Azi orez cu ciuperci si legume

05 Aprilie 2023, 17:00 | 2981 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Reteta: ulei de masline grecesc de la Gratia, ceapa olandeza de la Saelele, ardei iute, gras si kapia spaniol de la Lisa, afine peruane din padurile de la Uda si Segarcea, plus ciuperci porcesti (pentru gust de post) si mai ales piper rosu!

Si mai ales nu uitati sa va dati ceasul jos de la mina, ca Livian, care era cam bronzat la fata, in contrast cu orezul! Semn ca a fost la solar in aceasta iarna, caci in Brazilia la Fortaleza, sigur nu a ajuns, dar parca nu strica si niste cocos la orezul basmati!

De remarcat si castroanele albe de melamina, folosite de obicei la impartit si la dat de pomana, care sint folosite de Sef Livian! Pacat ca si astea sint din Republica Populara Chineza! In rest arta ca o mincare de cantina de la CAP sau ce se dadea soldatilor in armata: balastru de orez, sa nu se cace pe ei sa strice defilarea de 23 August!

Pofta buna tovarase Livian!  https://www.youtube.com/watch?v=1You8v5-OKM

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Daniel studioul pe 05 Aprilie 2023, 19:11
#2
Lipsa
Unde sunt Bomboanele din meniurile lui Dragnea ?
Șefa de la berlina! pe 05 Aprilie 2023, 17:52
#1
Să facă și colarez cu lapte!
Lu șefi ii plăcea pe vremuri colarez cu lapte și cu dulceață de cireșe A pe deasupra! Și era așa de national și pe atunci, că se caca in natura și lua ziarul sa l citească și să îl folosească! Am fost șefa la bucătărie, nu că japitele alea de stringea de pe mese și din buci!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.