Comuna Peretu, de cind a devenit rosie, are protectie asigurata de la Garda de Mediu Teleorman!

25 Martie 2023, 14:17 | 1168 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Peretu

Conform OUGR 195/2005, art.96, alineatul (3), punctul 9, neducerea la indeplinire la termen si intocmai a masurilor dispuse, in conformitate cu prevederile legale de catre comisarii GNM se sanctioneaza cu amenda de la 50.000 la 100.000 lei pentru persoane juridice si de la 7.500 la 15.000 lei pentru persoane fizice.

Conform declaratiilor publice ale D-nei Comisar Sef Dana Banu la UAT Peretu s-a aplicat amenda de 15.000 lei pentru "nerealizarea masurilor impuse anterior de salubrizare a depozitarilor ilegale de deseuri si eliminare cu un operator economic specializat"!!!

Diferenta de 85.000 lei, poate fi explicata teoretic doar daca, desi controlul s-a realizat la UAT Peretu (persoana juridica), amenda a fost data cetateanului de pe strada Mihai Soreata (persoana fizica) si nu UAT Peretu, reprezentata de Primarul Mihai Soreta!!! Probabil, va plati dinsa diferenta de 85.000 lei, daca i se va cere nota explicativa sau nota de relatii!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Alubanu pe 27 Martie 2023, 09:39
#2
E fraiera clanului psd!
A pagubit bugetul statutului cu 85 mii lei!Crede ca o sa-i aduca Soreata portocale la bulau sau o sa-i trimita Dragnea chiftele cu prastia peste zidul inchisorii! Sa zica mersi daca, nimereste cu madam Udrea in celula si o lasa aia sa ii spele chilotii! wink
Bibicioiu ochi de soim pe 26 Martie 2023, 10:32
#1
Șmecherie ieftina! A copiat de la fosta Garda financiara
Pe vremea lui Puiu, mirancea, Tănăsescu se dădeau amenzi mici și multe pe persoana fizica, sa ia ochii la șefi!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.