Cucu Cuclea cu Ursuletul Panda mai dau o lovitura bugetului local!

14 Martie 2023 | 1180 vizualizări | 3 comentarii
Cuclea
Cuclea

Tot la locurile de joaca! 1 turn metalic cu acoperis semisferic PAFS -1 turn lemn -1 tobogan drept 2,5m - 1 tobogan drept 3,5m - 1tobogan tubular elicoidal V2 -1 scara urcare -1 hinta 2 locuri -1 pod inclinat intre turnuri costa doar 33.800 lei!

Smecheria este sa le faci loturi mici, sa faci achizitie directa si nu licitatie, caci la licitatie mai vin si "nechematii" si incep durerile de cap, cum sa-i descalifici! Asa ai batut palma cu omul, stie el cum sta treaba!

De la sursa

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Injurati,ca atat v-a mai ramas pe 15 Martie 2023, 20:42
#3
Atata puteti,atat de putin ne aratati
Inca un prost care aduce in prim plan,numele Cracea.Doamne,cata putere au slugoii astia din PSD?!Ghitaaa,iti arati cu atata forta si elan,educatia de PSD-ist ce stie sa linga si sa slujeasca niste amarati de incapabili.Vine cat de c*rand si randul lor,sa dea socoteala pentru jaful facut in bugetul local.Asteptam cu real interes si maxima nerabdare,felul in care se va "reabilita" faleza de la Dunare.Daca va merge pe principiul si derularea fondurilor,lafel ca cea de la Tulcea,atunci vom asista la o mare convocare de avocati,pentru apararea faptelor ce stau sa vina.Atentie,romanii si Romania sunt in fierbere.
Ghiță pe 15 Martie 2023, 09:36
#2
Postacii p..lii
Dacă era Crăcea la butoane, și făcea la fel (sunt convins de asta!), la pariu că se tăcea precum căcatul în iarbă? Voi pe cine vreți să păcăliți halelor? De fapt vouă vă e ciudă că piticul bagă degetul în butoiul cu miere. Voi vi-l băgați în c*r. Și știți de ce? De fraieri! Incapabililor, și-au bătut ăia joc de voi că de priculici. Baremi de Crăcea. Looser cu repetiție. Și-a luat-o peste unghii de trei ori la locale și o dată la parlamentare. Și el tot mai vrea. O fi masochist?
Chimistul pe 15 Martie 2023, 08:58
#1
Ursuletul panda prins la borcanul cu miere
Se cunosc de atata timp metodele de spoliat banul public,si nu se face nimic in acest sens?Mai,oameni buni,pe ce pamant traiti,si cine credeti ca va mai putea redresa aceasta tara,plina de paraziti si hoti?Noi,romanii,suntem proprii nostri calai.Unii prin jaful facut de prea multi ani,iar altii prin nepasare si felul in care nu stim sa privim realitatea care ne inconjoara,stand inerti si mintiti in mod ticalos.Unde sunt tinerii al caror viitor se prevede extrem de sumbru?Prea multa durere si nedreptate,intr-o mare de hotie si minciuna.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.