De ce Gadea a fost gasit nevinovat in dosarul Belina?!

27 Februarie 2023, 00:02 | 819 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Gadea

Pentru ca are moaca de nevinovat. Mai bine face Dragnea si pentru el. Judecatorii s-au uitat la el si au zis ca a fost abuzat de Dragnea. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dinu pe 27 Februarie 2023, 08:40
#2
Poate vede si Proc*ratura si DNA Teleorman
Doamna Carmen,in loc sa aduceti mereu in atentia publicului tot felul de actiuni infractionale ale celor ce i-au stat alaturi infractorului Dragnea,n-ar fi mai bine sa le puneti pe hartie,sub forma unor plangeri penale,si sa le transmiteti organelor de control centrale?Nu mai otraviti cetatenii cu tot felul de grozavii ale unor hoti care,zilnic baga mana in banul public.
Carmen pe 27 Februarie 2023, 05:49
#1
Gidilatu va avea probleme
Im anul 2015 si 2016 Cj al județului Tr si primăria Salcia au asfaltat un drum pe lingă ferma salcia (care duce la abator) folosind banii din bugetul județean,) ca Dedicație pentru fiul lui Dragnea care atunci devenise acționar . Asfaltul folosit acolo trebuia folosit i sat Băneasa localitatea salcia .Acesta este caz penal nu Belina .O părere din aceste documente au ajuns si la o persoana de la falimentata ferma salcia de dobitoci lui Dragnea (Ștefan Dragnea,Ilie elene,si Ilie Dragnea .) cea mai performanța persoana este Ilie Elena deorece a mai falimentat o societate,cicalex Alexandria,are pedigreu foarte bun la distrugeri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.