Livinio - condamnat, Gadea - achitat, Livinio - executat

22 Februarie 2023, 07:46 | 1151 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Gadea

Livinio s-a inconjurat de genii, acum piere pe mana lor. Gadea stie toate smecheriile facute la CJ Teleorman si pentru asta trebuie achitat. E o idee. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Darie pe 22 Februarie 2023, 12:20
#4
Adevar
Doua persoane ii poate distruge pe amândoi,Emil lungu și-i Misu dumitru ii poate duce la Rahova.
Nu se va termina asa cum cred o parte dintre pe 22 Februarie 2023, 09:21
#3
UN INFRACTOR SI O SLUGA
Relatia dintre un mare hot si unul ceva mai mic pare ca inca functioneaza.Pai ce sa invete un prost de la un condamnat penal,deocamdata pentru niste gainarii,nu pentru adevaratele jafuri?Metoda Ceausescu,inconoara-te de oameni slabi,cat mai umili cu putinta,pe care sa-i domini usor,sa-i conduci si sa-i controlezi oricand.Rezultatul in Teleorman se vede de pe luna.Absolut lafel a facut si piticul,ca doar sunt din aceeasi gasca.Azi stau la panda,sa vada de care parte se pozitioneaza pe viitor.Unii s-au perindat prin PD,prin PRM sau PNL,au incercat si mai incearca si partide noi,tot sa stea la putere,de ce,nu inteleg.Bine,nici ei nu inteleg mare lucru,dar vor sa-si continue treaba cu "lucratul" din banul public si sa parvina in mod ticalos.Sa-i votati tot pe ei,ca o sa primiti ceea ce meritati.
Stefanel pe 22 Februarie 2023, 08:59
#2
Gidiilatu mare caracter
Pe Gidea l-a ajutat Dumnezeu sa scape,deorece nu a trădat așa cum a făcut Dragnea,icare l-a trădat pe Coldea și kovesi care la un moment dat l-au protejat Dmulte detalii cunoaște doua persoane Emil lungu și Misu dumitru (Romcip salcia)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.