Romanii, nu strainii, distrug si fura aceasta tara. Sefe din fabricile de tricotaje isi bat joc de angajate pana le distruge si sanatatea

16 Februarie 2023, 06:57 | 1234 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Tricotaje

Strainii nu isi bat joc de romani. Romanii isi bat joc de romani. Nu trebuie sa mai dam vina pe altii pentru problemele noastre.

In tricotaje e unul dintre exemple: multi straini au deschis fabrici si au dat de munca. Autoritatile corupte si sefele isi bat joc de muncitoare. Acest subiect va fi dezbatut mult timp si va fi o prioritate. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Lute pe 17 Februarie 2023, 04:26
#4
Pentru că sunt tute.
Pentru că pot. Pentru că li se permite

Pentru că a tăcea "ca kk@tu in iarba" e mai comod decât a lua atitudine. Bine le face, într-un fel! Sa nu îmi spuneți că "n-au încotro", că "asta e" ...Cei care accepta orice mizerie își merită soarta.
Stela pe 16 Februarie 2023, 19:59
#3
Sefele de la Panorea-Triconf se cred buricul pamantului
Sefele de la Panorea urla si jignesc fara limite. Nu au pic de respect pentru femeile care trag din greu din contra le aduc numai injurii.
Florina pe 16 Februarie 2023, 10:53
#2
Aveti ceea ce meritati
Toate fetele,femeile care lucreaza la tricotaje sa mearga si sa voteze in continuare PSD.Primesc flori de 1 si 8 martie,si zambesc tampe,dar nu stiu ca cei ce trebuie sa le apere interesele(Inspectoratul Teritorial de Munca Teleorman),sunt ~prietenii~cu patronii,iar cei ce sunt in functii,sunt pusi tocmai de politicienii ticalosi.Pe ce criterii?Pai,cine e mai umil,mai prost pregatit,mai santajabil si mai usor de controlat,e pus sef.Deh,ca asa spune partidul.Asa e si la Mediu si in alte ministere si institutii ale statului.
Sclavul ajuns stapan pe 16 Februarie 2023, 09:12
#1
Naravul nu se schimba
E o poveste veche!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.