Suna Marius, primar Salcia, ajunge la Primarie numai cand ploua, doar este si tractorist

15 Februarie 2023, 04:33 | 1467 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Suna

Nu si-a depus declaratiile de avere. Site-ul Primariei nu are nicio rubrica completata. Comuna Salcia nu conteaza pentru Suna, interesele si afacerile personale ii ocupa tot timpul. 

Comentariu - Primarul Suna a cumparat jumatate din satul Baneasa. La primarie ajunge doar daca ploua (doar este si tractorist).

La primarie, doamna Suna taie si spanzura ca asa prevede regulamentul, sotul primar, sotia casier-contabil si mai are vreo doua functii( ca doar ce s-au certat in consiliul local pentru salariu doamnei Suna )

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Sălcian pe 17 Februarie 2023, 23:32
#3
Primăria Salcia
Păi la primăria Salcia a fost contabila un an și doamna Chițu Elena (actualmente director la Școala Segarcea Vale că de meserie este profesoara de matematica), la vremea aceea soția domnului Chițu George șef serviciu asistență socială la primăria Turnu Magurele. Pe perioada acelui an în care a activat că și contabil doamna Chițu era în concediu fara plata la Școala Segarcea Vale că de statul permite, dar oare autoritățile știu că doamna era în concediu fara plata la o instituție de stat și contabil în funcție la o altă instituție de stat? Și în acea perioadă Domnul Chițu George (fostul soț) era directorul cabinetului prefectului.
PSD pe 15 Februarie 2023, 10:03
#2
Ciuma rosie
Să vă futem noi în gură pe toți analfabetii psd-isti!
Titi cătina pe 15 Februarie 2023, 06:16
#1
Băiat bun
Primarul,cumnatul meu,fute in gura pe toți aceia care îl urmăresc,a fost băiatul lui ITA care a muncit la ferma salcia .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.