Mafia din politica - Primarul liberal din comuna Urzica, judetul Olt, a fost amenintat sa treaca la alt partid

14 Februarie 2023, 10:51 | 788 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ion Spiridon

Ion Spiridon, primar Urzica

“La mine este o altă treabă cu liberalismul acesta pentru că eu, când spun că sunt liberal, chiar aproape că simt acest lucru, nu sunt doar vorbe.

Eu dintotdeauna am crezut în valorile şi ideile liberale, le-am respectat şi le respect în continuare, aceasta şi pentru că am o mare tradiţie în familie în sensul ăsta – bunicul meu fiind membru al PNL şi primar tot aici, în comună. Aşa că vă daţi seama că am o răspundere şi o mândrie, în acelaşi timp, pentru că am putut şi pot şi în prezent să calc pe urmele rudelor mele.

Tentaţii şi oferte să trec la alte partide normal că au fost, ba chiar şi ameninţări – am traista plină, dar nu am cedat niciodată, chiar dacă, uneori, mintea îmi spunea că poate ar fi trebuit să trec la alt partid ca să realizez din proiectele pe care mi le-am propus, dar, apoi, inima mă trăgea parcă înapoi şi îmi deschidea ochii. Şi nu regret că am rămas tot aici, la PNL”, spune Ion Spiridon.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Y pe 14 Februarie 2023, 17:14
#1
..
Primarul este Oltean (get-beget)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.