Foto si Video - Targul de Craciun din Craiova sau din Sibiu - care e mai frumos?

06 Decembrie 2022, 20:27 | 1017 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Targ Craciun

Am vizitat Târgul de Crăciun din Craiova și am ajuns la o concluzie neașteptată: Comparația cu Sibiul nu are niciun rost

În mini-vacanța de Ziua Națională am făcut o excursie până la Craiova și am vizitat Târgul de Crăciun, atât de mult lăudat anul acesta și comparat în repetate rânduri cu al nostru din Piața Mare. În cea mai mare parte, experiența din capitala Olteniei mi-a confirmat așteptările, însă trebuie precizat că sunt aspecte și detalii unde Craiova a impresionat în mod plăcut.

Introducere

În primul rând, precizez că toată această comparație între târgurile de Crăciun din Sibiu și Craiova a pornit de la primarul Olguța Vasilescu, care de la inaugurare a ținut să evidențieze că anul acesta craiovenii au reușit să întreacă pe toată lumea. Presa atât așteaptă: ”Ani la rând, cel de la Sibiu a fost cel mai important Târg de Crăciun din România. Anul acesta, cu părere de rău, nu mai este și nu mai este niciun alt Târg de Crăciun din România care să fie peste cel al Craiovei! Numărul instalațiilor este dublu față de anul trecut”, a declarat primarul Craiovei. Detaliul subliniat este foarte important.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Mos Gerila pe 07 Decembrie 2022, 10:24
#1
Opulenta si sclipici
Ce nu a inteles majoritatea,e ca sarbatorile vin doar pentru unii,nu si pentru toti amaratii.Poate ne spune cineva si preturile din aceste targuri,ca pe alea din Buc*resti le-am aflat de pe FB,si sunt numai pentru buzunarele celor bogati.Pe la Turnu Magurele s-a stins lumina,si la propriu,dar si la figurat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.