TEN - T - Turnu Magurele e in planurile importante ale Uniunii Europene. Lidl si Kaufland - Germania - UE

21 Octombrie 2022, 23:07 | 1412 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Portul

Ce-o sa fie, ce-o sa fie

Modernizarea portului de la Turnu Magurele este impusa de Uniunea Europeana. S-a aprobat chiar o majorare a sumei ce urmeaza a fi investita pentru a acoperi cresterea preturilor. Portul Turnu Magurele se modernizeaza prin TEN-T. Clic pe foto

Citeste si: OLTENII, DĂBULENII, IZBICENII, CILIENII S-AU ÎNFRĂȚIT CU PUCHENII – UNII CU MUNCA, ALȚII CU PROFITUL. IATĂ CE A IEȘIT!

Care este scopul politicii TEN-T?

Politica UE transeuropeană de transport (TEN-T) vizează construirea în întreaga UE a unei rețele de transport eficiente, multimodale și care să se întindă pe întreg teritoriul UE. Această cuprinde căile ferate, căile navigabile interioare, rutele de transport maritim pe distanțe scurte și drumurile legate de orașe, porturile maritime și interioare, aeroporturi și terminale. Politica TEN-T face acest lucru prin identificarea infrastructurii de transport din state membre care are o valoare ridicată la nivel european și care ar trebui să facă parte din rețeaua TEN-T. Politica TEN stabilește, de asemenea, trebuie să vă îngrijiți această infrastructură, inclusiv să cedeți siguranța, calitatea pentru un transport foarte performant și alinierea obiectivelor de mediu.

Citeste si: CULMEA SMECHERIEI! O MAȘINĂ ȘMECHERĂ L-A TRĂDAT PE CEL MAI ȘMECHER OLTEAN

Politica TEN-T este un instrument-cheie pentru dezvoltarea unei infrastructuri de transport coerente, conectate și de înaltă calitate în întreaga UE. Aceasta stimulează transportul durabil și mai eficient de persoane și de mărfuri, asigură accesul la locurile de muncă și servicii și facilitează schimburile comerciale și creșterea economică. De asemenea, consolidează coeziunea economică, socială și teritorială a UE prin crearea unor sisteme de transport fără sincope la nivel transfrontalier, fără legături lipsă și blocaje.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cetatean pe 22 Octombrie 2022, 08:55
#2
Trafic de coșmar
Dacă modernizați portul,la varianta ocolitoare a orașului vați gandit? Pe strada Stadionului traficul a devenit un coșmar,trec zi și noapte mii de autoturisme și sute de tiruri și camioane incărcate cu pietriș.Blocul I1 este la 4(patru) metri de variantă,este normal să treacă pe la fereastra ta non stop toate camioanele cu pietriș și din Romania și din Bulgaria?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.