Le-a bagat mortu in Primarie. Primarul Costel Strimbu de la Piatra a ramas ,,strimb" cind a dat ochii cu Activistul Buzoian!

20 Octombrie 2022, 11:15 | 1915 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Piatra

Comuna Piatra e bogata in gunoie, incit poate da si la alte 7 comune! E atit de bogata, incit a devenit statiune turistica, unde circula atit masini electrice cit si ghiociuri cu magari! Totul e eco, inclusiv cadavrele de ciini morti de pe sosele, care sint mincate de stancute!

Garda de Mediu sucursala Dana Banu a fost sanctionata de sefii de la Bucuresti, pentru ca fuma si bea in incinta sediului, facea shopping de parfume, in loc sa rezolve sesizarile cetatenilor!

Oare pentru acesti munti de gunoaie, la care au inchis ochii va pati ceva? Mai ales, ca ,,omuletii verzi" au lasat loc de buna ziua si vor reveni de Craciun cu Actiune de control P.O.V.( Porc, Oua, Vin)!

Se pare ca cel mai bun comisar de mediu de la Teleorman e Robert Nita Gabriel din Buzau alias Activistul Buzoian sau Activistul Incomod, care nu tace, nu inchide ochii si nu iarta!

P.S. Un grup de olandezi din Regatul Unit al Tarilor de Jos, condusi de ghidul Mark Rutte vor vizita comuna, ca sa vada Schengen au ba!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Sfetcu Ionut pe 03 Iunie 2023, 06:02
#5
Opinie
Atenție la acest "Activist Buzoian"!

Este cunoscut faptul că obișnuiește să facă aceste provocări în scopul obținerii unor avantaje și doar la comandă politică. Nu l-a apucat pe el voluntariatul pt dreptate și mediul înconjurător din judetul Teleorman!
Stanislav Marian pe 29 Aprilie 2023, 06:11
#4
Activist
Virgil Popescu știu că fratele primarului este polițist, ești cumva dintre hoții arestați de el ?
Virgil Popescu pe 15 Noiembrie 2022, 13:07
#3
Este un escroc ca fratele lui Strimbu Georgel
Mergeți înainte, trebuie sa se facă dreptate, c*raj!
Bomby de la Buzău pe 20 Octombrie 2022, 15:58
#2
ANAF de la Tunaru și vorodniceanu
Pădurea de la plopi slavitesti sau Țarcul zorile care a aparținut lui Dragnea se vinde de ANAF,dude dr Mercedes Nicolae de la agrotrustrustul longinului. O va cumpRa longinului agrotrustului .
Sandu Tatar pe 20 Octombrie 2022, 14:11
#1
Strimbu e penelist!
Il arde pe amaritul asta, ca e penelist! Mai greu cu protectia la primarii pesedisti! Cuclea i-a zis sa se dea la o parte si sa piarda procesul de la Tribunal, ca altfel nu e bine! Dehh, primari fac si desfac! wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.