Donau Chem Turnu Magurele si Portul Turnu Magurele au fost preluate de ucraineni?!

28 Septembrie 2022 | 2939 vizualizări | 6 comentarii
Donau Chem
Donau Chem

Conform surselor noastre, ucrainenii sunt interesati si isi vor aduce gazul lor pentru producerea ingrasamintelor chimice. Autoritatile stiu mai multe despre negocieri, dar nu vor comunica daca e alba sau neagra pentru ca smecherii locali cauta sa profite. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
ilie pe 02 Noiembrie 2022, 21:29
#6
promisiuni aiurea
Pe la mine la tara se spunea"promisiunew domnului e buc*ria prostului"...Nu va mai faceti iluzii, combinatul nu va mai porni... Cine va face toate verificarile si reviziile OBLIGATORII dupa o nefunctionare de cativa ani?
Ins pe 29 Septembrie 2022, 21:48
#5
Viitorul României
Ucraina nu are gaz metan

România sta pe punghi imense de gaz metan.(exemplu fîntînă pentru apa ).ca acel loc sunt multe altele pe care politicienii Români vor să le vândă la societățile proprii cu capital în Austria la tăticu !!(lui IKW)
Gheorghe pe 28 Septembrie 2022, 22:28
#4
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Cu cine va porni ! Foști muncitori așteptăm salariile din 2015 .2020_---2021(mai) vor începe să lucreze cu diaspora pe care o aduce Președintele și UDMR-ul care are 40/ % în electoratul din Turnu Măgurele.succesuri !!!
cetățean pe 28 Septembrie 2022, 20:55
#3
câtă naivitate!!!
Și mă rog,de unde au Ucrainei gaze nu cumva de la ruși. Toate combinatele chimice din Europa și Asia s-au închis din cauza lipsei de gaze și a energiei electrice și voi porniți la Turnu Măgurele. A fost scos la licitație? Câte firme sau persoane s-au înscris? Poate trebuie întâi vândut apoi să vorbim de pornire. Personal calificat m-ai este? Dar combinatul m-ai este funcțional rentabil? Știe cineva cât trebuie învestit în el pentru a fi rentabil? Ia intrebati-va de ce nu pornesc Târgu Mureș și Borzești,care sunt aproape noi la cât s-a investit în ele.
Fanica de la îngrășăminte Poarta 1 pe 28 Septembrie 2022, 19:58
#2
Durere mare durere
Dacă se va întîmplă acest lucru Simionescu dadrian și Liviu Dragnea se vor spânzura iar Tatiana amanta lui simionescu și carmen Dan de la pontonul Belina vor face colive și vor aprinde luminari in amintirea lor .
Petrescu Romulus pe 28 Septembrie 2022, 18:42
#1
Să fie într-un ceas bun !
Dacă o fi să fie,adevărat e un real câștig pentru comunitate,pentru oameni,pentru turneni .Am fi priviti cu alți ochi de restul lumii

Am fi un licăr pe harta .Că pe vremuri când toți veneau să ia îngrășăminte de la Turnu .Când plecau garnituri de trenuri de cate 42 vagoane .Barje pe Dunăre .Tiruri la poarta

Eram cineva atât la nivel de județ cat și national .Ce vremuri .Vorbesc prin prisma unui om care a venit din facultate direct in combinat și tot de aici am plecat la pensie .Să ne ajute Dumnezeu !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.