Reactia politicienilor: Decit sarac si cinstit, mai bine bogat si cinstit!

24 Septembrie 2022 | 985 vizualizări | 1 comentarii
Politicieni
Politicieni

Decit sarac si cinstit, mai bine bogat si cinstit!

Cine sint cei saraci si cinstiti: senatorii, deputatii, ministrii, primarii, viceprimarii si sefi de consilii judetene!
Cine vor sa fie bogati si cinstiti: senatorii, deputatii, ministrii, primarii, viceprimarii si sefi de consilii judetene!

Pai si noi prostimea ce mai sintem?

Saraci sintem, ca ne uitam chioras la vinzatoarea de la piine, cind nu ne da restul fix, iar saraci sintem, caci mincam sandvisuri cu piine, adica intre doua felii pe piine, mai punem inca una, stam pe intuneric si ne incalzim cu patura!

De egaltarism d'asta pagubos ne-am cam saturat, nu de alta , dar vine decembrie, luna fatidica pentru cei cu secera si ciocanul: comunism, ceausism, pesedism!

Mai mult >> de la sursa

 

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Tiu de la ciuperceni pe 25 Septembrie 2022, 11:55
#1
Fapte adevărate
Politicienii din Teleorman au luat banii de la casa de copii,iIar copii lor (Ștefan Dragnea) au tăiat cotele de carne de la muncitori de la ferma salcia,la sfaturile directoarei economice Ilie Elena .(acuma au început sa vorbească,pe la Colțuri,fetel din contabilitatea societăți)

Dar cel mai important a contat educația pe care a primit-o de la mama sa(bomby) și mI ales tatal sau .Și deasemeni educația religioasă primită de la fostul socru (tatal ginei,care este și preot)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.