Turnu Magurele - Catedrala a fost reabilitata. Spitalul nu are apa calda

27 August 2022, 15:38 | 1894 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Catedrala

Catedrala are apa calda?! Spitalul Municipal are rezerve de lux pentru vipurile locale.

Populatia e foarte multumita. Liderii locali sunt oameni de toata isprava.

Asta nu e normalitatea, traim un vis (frumos sau cosmar?). 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Anders pe 31 August 2022, 11:21
#8
Un oraș falimentar
Biserică, Cetatea astea sunt prioritățile în satul ăsta terminat, lumea nu se poate caca de foame și voi o tot lungiti cu niște chestii care nu aduc nici un profit pentru locuitori! Apartamente goale, pleaca lumea pe capete din sărăcia asta o sa va mai plătească lute taxe și impozite!
Ion pe 30 August 2022, 09:50
#7
Dacă pt.spital nu e interes,atunci pt.ce?
Nu cred că există interes nici pentru felul de cum ar trebui să arate un oraș din ziua de azi.Interesele unora sunt cu totul altele față de dorințele și nevoile cetățenilor,și au devenit treptat un mod de lucru și de viață,interese și obiceiuri transformate în SRL-uri.
Xyw pe 29 August 2022, 22:35
#6
Spital faliment
Sorin poate nu exista interes ptr spital.
Sorin pe 29 August 2022, 20:39
#5
Spital
Primare,cât ai de gând sa-l lași pe Delcea sa faca atatea nereguli in spital.Nu este spitalul lui venit cu el de la măsa sa urle si să se joace cu personalul cum vrea p**a lui.Tu stii ce face ăsta in spitalul nostru al cetățenilor-nu,pentru că nu te intereseaza.Nu-și v-a mai reveni spitalul niciodata,este un haos total.
Cristi pe 29 August 2022, 14:48
#4
Personal medical
Asa cevaaaa......Se fura în draci medicamente de la camera de garda și fac asistoantele pe la amărâți tratamente pe bani de bani.Au învățat de la șeful lor să câștige bani cu orice preț.Este lista dată........
Enorias pe 28 August 2022, 15:41
#3
Scarbit...
Cea mai profitabila afacere! Cine nu are scrupule si vrea sa se imbogateasca din taxe si din inmormantari se face popa! Ei si personalul medical!Niste oameni minunati! Sa va dea dumnezeu, voua si familiilor voastre, fix dupa fapte!
Dumnezeu cu mila pe 28 August 2022, 08:41
#2
Tot bisericile au prioritate!
Lăcașe de cult de trei ori mai multe decât cele de învățământ și sănătate la un loc.După o așa de mare realizare,recomand tuturor celor cu probleme de sănătate să meargă și să-și refacă sănătatea la Catedrală.Școlile și grădinițele cad pe copii,azilele și spitalele sunt din ce în ce mai sărace și mai lipsite de cele trebuincioase pentru cei aflați în nevoie.Îmbuibații nu resimt niciodată sărăcia și empatia față de amărâți și dispare odată cu nevoile lor,iar lăcomia și dorința de îndestulare crește în fiecare zi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.