Seful DNA a inceput numaratoarea inversa pentru Dragnea! Foto - inventatorii statului paralel - la propriu si la figurat sau fiecare pasare pe limba ei piere

23 Mai 2022, 09:24 | 1636 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Statul paralel

AMR-ul de libertate se apropie de final, celula a fost zugravita, iar salteaua intoarsa invers!

Se cauta colegi de camera cu staif, tot din gasca PSD, cu care omu' are ceva in comun, ca sa poata schimba o vorba! Iar Aro-ul puscariei s-a defectat iarasi!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Victor Vasiliu pe 24 Mai 2022, 16:49
#3
Basascu si Udrea
Fara alte comentarii...
Ypse pe 23 Mai 2022, 12:55
#2
Gașca penală
Cred că-l va avea coleg de celulă pe Bitanu. Prietenii știu de ce!
Petrica drumaru pe 23 Mai 2022, 12:23
#1
O PERECHE DE ADEVARATI BANDITI
Amandoi trecuti prin experienta puscariilor.Amandoi recunoscuti ca fiind niste infractori,iar ambii extrem de bogati.Cum vine asta atnci cand vorbim despre cineva care a lucrat o viata-ntreaga la stat?Unii dintre apropiati lor spun ca nu sunt trecuti prin Forbes Romania doar asa ca sa nu strice clasamentul primilor dintre cei mai bogati romani.Daca am si afla adevarata valoare a jafului facut de catre acesti infractori,intreaga avere agonisita dar,trecuta pe numele unor interpusi,rude,prieteni si alti beneficiari,ar exploda intreaga tara,si chiar Europa,cu justitie cu tot.Cred ca exista si niste slujbasi ai statului care sunt sigur ca stiu cu ce s-au ocupat aceste personaje,posibili beneficiari si ei,dar mai ales complici pentru tăcerea de atatia ani.Sa le dea Dumnezeu exact atat bine cat au facut ei pentru aceasta tara bogata,azi ajunsa in pragul saraciei si al falimentului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.