Doua Merțane s-au facut praf in accidente trase parca la indigo, petrecute la cateva minute distanta: ambele in curbe nesemnalizate

23 Mai 2022, 04:29 | 2004 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Mertan
Noaptea Mercedesurilor distruse, in Teleorman: doua merțane s-au facut praf in accidente trase parca la indigo, petrecute la cateva minute distanta: ambele in curbe nesemnalizate.
Un accident a fost cu scandal, dupa ce un pompier si o doctorita de pe ambulanta au inceput sa urle si sa agite spiritele, facand ca presa care se afla la fata locului sa fie agresata de rudele soferului care s-a rasturnat cu masina.
Primul accident s-a intamplat intre Orbeasca si Babaita, masina in care se aflau doi adulti si trei copii a ajuns rasturnata pe camp, iar al doilea la Slavesti, soferul plecand de la fata locului dar ajungand plin de sange la spital, surse spunand ca este posibil sa fi fost baut.
Cauzele ambelor accidente au fost viteza si curbele nesemnalizate, multe in judet din pacate.
La accidentul de la Babaita, un pompier despre care surse ne spun ca ar colabora cu anumiti transportatori auto (ar chema platforme auto la accidente) a inceput sa indeparteze presa de la fata locului, incurajand persoanele implicate in accident si rudele sa devina agresive, moment in care unul dintre cameramani a fost agresat.
Tam nesam, doctorita Călin de la SAJ Teleorman a iesit din ambulanta exact cand un reporter era agresat si a inceput sa zbiere la el ca de ce o filmeaza, desi pe ea nu o filma nimeni, agitand si mai mult spiritele, incurajand alti doi tineri sa casune pe cameraman ca de ce ii filmeaza, desi nici pe ei nu ii filma nimeni.
Practic, reporterul filma masina de pe camp cand acesti indivizi, unii angajati la echipele de interventie, au intrat in cadru in mod deliberat si au inceput sa urle ca de ce sunt filmati.
Singurii profesionisti din aceasta seara au fost politistii, care la ambele accidente au intervenit prompt si la obiect.
Din pacate, in fiecare zi se produc accidente in judetul nostru, si multe sunt cauzate din lipsa de educatie , coroborata si cu alti factori.
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.