Prim-procurorul adjunct al judetului Teleorman si procuroarele din Turnu Magurele, pericol la adresa sigurantei cetatenilor: ascund accidente mortale si protejeaza infractori periculosi

17 Mai 2022, 05:15 | 4204 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele

Imagini greu de privit "Paul, lasa-ma-n pace!" Minora snopita in bataie in Turnu Magurele, politia si parchetul au tinut cazul la secret si au lasat agresorul liber, desi era o fire violenta.

A doua zi, a mai batut o femeie! Daca nu aparea aceasta filmare, cazul se "clasa" Fata a ajuns la un spital din Bucuresti si necesita reconstructie faciala, anunta A1.

Desi fata depusese plangere la politia din Turnu ca este amenintata, acestia nu au facut nimic, incurajand astfel bestia sa isi puna in practica amenintarile.

Procuroarea care a luat cazul a considerat ca monstrul nu este pericol public si l-a lasat liber, acesta agresand o alta femeie ulterior.

In data de 1 mai, un accident mortal a avut loc in Turnu, iar cazul este tinut bine "la secret", pentru ca ar fi implicat prim procurorul adjunct al judetului.

Desi dosarul ar trebui cercetat la Bucuresti, el este dat la aceleasi doua procuroare din Turnu care ancheteaza si cazul acestei fete agresata in plina zi.

Mai mult, procurorul a carui masina a omorat un om si-a luat concediu medical pentru a sta la Turnu Magurele, acolo unde colegele si subalternele lui ancheteaza acest caz. Curat-murdar!

De la sursa: pagina Facebook  Alexandria, Teleorman, Romania, 2.0

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
CATALIN MANZATU pe 18 Mai 2022, 06:38
#8
Ma intreb.....
....In Turnu Magurele exista Parchet si proc*rori?? Eu credeam ca in cladirea de pe str.13 decembrie se afla un local pentru alimentatia publica.
Mirel Tudorica pe 17 Mai 2022, 21:18
#7
.
Prim proc*roarea Ionele de la Turnu are bărbatul angajat la spitalul din Turnu Măgurele, la ce vă așteptați?
Victima acestor individe fara scrupule pe 17 Mai 2022, 20:14
#6
Incompetenta proc*rorilor din Turnu Măgurele
Aceste angajate ale statului dau dovada de incompetenta,nesimțire și frustrare,prin clasarea dosarelor penale,protejând infractori periculoși,care de zeci de ani se ocupa cu furat mașini și care au ucis oameni prin accidente rutiere intenționat.Aceste individe la comanda proc*rorului Oancea fost șofer al Judecătoriei Turnu Măgurele.Jufecati dv. Opinia publică ce pregătire au acești indivizi în domeniu juridic "0".
Se va repeta pe 17 Mai 2022, 17:34
#5
.
Dacă nu o sa fie închis, v-a repeta cu acțiuni de genul

Ii trebuie o lecție bună, deoarece a fost închis pentru ca și-a bătut bunica și nu i a convenit la centru, a tot continuat după ce a ieșit, a apărut și la știri...va ajunge sa dea în cap la lume dacă nu îl potolește cineva.
Werner pe 17 Mai 2022, 16:49
#4
De ce
De ce tace parchetul ? Exista purtător de cuvânt !
mirei,mirei pe 17 Mai 2022, 16:14
#3
crima
DA,OANCEA FLORIN A FOST LA VOLANUL MASINII .PARCHETUL DE PE LANDA JUDECATORIA TURNU MAGURELE ESTE INTR O DERIVA TOTALA.INSPECTIA JUDICIARA SA SE SESIZEZE SI SA VERIFICE SOLUTIILE DIN DOSARELE INSTRUMENTATE DE CELE DOUA PROCUROARE .NU VA MAI BATETI JOC DE OAMENI.
Mihai pe 17 Mai 2022, 08:10
#2
Jale
Proc*roarele dinn Turnu au fost avocate

știu sa apere infractori sa ii scape de parnae
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.