Fleancu Marius Aurelian - ofiter de Politie din Turnu Magurele - prins cu o mita record.

20 Februarie 2022, 20:44 | 9025 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Fleancu

Domnul cercetat pentru mita de 1,1 milioane Euro are termen pe 24 februarie, pronuntarea sentintei. 

Colectarea unei sume premieră

Despre suma uriașă cerută de polițistul Fleancu în acest dosar de corupție procurorul șef al DNA, Crin Bologa, afirma după arestarea preventivă a polițistului că  a reprezentat o premieră pentru DNA.

Mai precis, explica magistratul șef al Direcției, premiera a constat în colectarea unei sume atât de mari într-un timp foarte scurt, din fondurile de flagrant ale mai multor unități de parchet între care și fondul de flagrant al Parchetului ICCJ.

Ziua sentintei

Anchetatorii s-au mișcat foarte rapid cu documentația necesară unei astfel de operațiuni de colectare, timpul de la momentul anunțării intenției de a primi suma și până la oferirea ei efectivă fiind unul foarte scurt, de mai puțin de o zi.

Sumele de bani au fost centralizate, inseriate, catalogate, fotografiate judiciar cu seria la vedere si apoi marcate, pentru reușita flagrantului, toate aceste proceduri dar și altele făcându-se în cele nici 24 de ore.

Mai mult, aici si aici

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Da, sigur! pe 20 Februarie 2022, 22:32
#2
El este cel cel îl tine pe fleancu de la rutiera în brate
Este unchiul maimuțoiului ala de la rutiera, ala de ii tremura mâinile de la ce trage pe nas și cât poate sa bea, nenorocit de copil ce este. Cred ca a găsit punguțe " cu doi bani" de la vecinul lui marceliono, ca este dragoste mare între ei.
Gari pe 20 Februarie 2022, 21:06
#1
?
Articolul preluat este de acum 2 ani. Sigur cel în cauza este din cătunul nostru ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.