Kaufland a schimbat regulile jocului: frumos, organizare ca la carte, concurenta, oferte peste oferte.

11 Februarie 2022, 00:01 | 4670 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Kaufland Turnu Magurele

Comertul din Turnu Magurele era de nivelul unei localitati rurale: Profi e si la tara. Tarabagiii si ceilalti comercianti trebuiau sa fie mult mai ambitiosi si, impreuna cu Primaria, sa investeasca in dezvoltare.

"Patronii" din Turnu Magurele au continuat cu evaziunea, comertul la tarabe, bisnita, mafia, monopol, aroganta, crezand ca ei au inventat comertul. Kaufland e fabrica de comert si le da o lectie

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Laur pe 12 Februarie 2022, 20:21
#11
Ii cam ridici in slavi
Ti am dat cumva, bani?
GAGA. pe 12 Februarie 2022, 19:20
#10
Lui GOGU.
Daca deschiderea unui nou magazin-si asa aveam, slava Domnului, destule-inseamna civilizatie, atunci-feresca Dumnezeu!-infiintarea vreunei fabrici, sau unitati de productie, ar fi o adevarata nenorocire! Acum ne dam seama de ce au fost inchise Combinatul, IME, abatorul, fabricile de conserve, de lapte, de mobila, etc. Daca ar fi trebuit sa mai si munceasca, cand, mama dracului, mai aveau oamenii timp pentru distractii, petreceri si cumparaturi?!
Si pt "anti-tarabistii" din oras pe 12 Februarie 2022, 01:10
#9
Ca altfel nu stiu cum sa le zic...
Am inteles treaba cu evaziunea fiscala, ne-ati albit in cwr cu tarabele si magazinele din oras, unii aveti o obsesie cu asa ceva..de parca toti platiti impozitele si taxele la timp. Pana sa vina Kaufland de unde dracu va faceati cumparaturile? Paine, tigari la bucata, etc, etc. Nu enumar toate prostiile aici. Ca niste cwrve sunteti, cum apare ceva si va convine acolo sunteti si voi!
Pt autor pe 12 Februarie 2022, 01:06
#8
Care reguli si care joc?
Daca nu ma insel, acum ceva timp erai total (sau erati, tu si PNL) impotriva Kaufland si Lidl..acum le faci reclama? Te mai potolesti cu subiectul asta cu Kaufland? Esti platit pt asta sau 'te-ai indragostit'? Am inteles, stiu toti ca s-a deschis si multi stiu mai bn ca tine ce oferte sunt acolo (de asta parcarea e in permanenta plina), asa ca lasa nemtii sa-si faca treaba si sa incaseze banii, iar tu scrie despre altceva...
Gogu pe 11 Februarie 2022, 20:48
#7
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Deschiderea noilor magazine nu înseamnă decât că acest oraș (cătun) a ajuns civilizația.



Tghuuiurdchjkhbnnmrew pe 11 Februarie 2022, 17:41
#6
Sa se duca tqrabele si butic*rile din colturile strazilor
Foarte bine poate asa vor disparea tqrabele si micile magazile care cumpara din penny si vand la tara sau prin oras cu alte preturi mult mai mari
Saracie* pe 11 Februarie 2022, 17:39
#5
-
Tu esti dovada clara a saraciei
Elena. pe 11 Februarie 2022, 17:09
#4
Urmariti si alte surse de informare.
Despre neregurile(termen bland) descoperite de organele de control sanitare la unele magazine LIDL si MEGAIMAGE nu ziceti nimic? Din comertul civilizat prezentat iese in evidenta sclipiciul. Despre continutul in "sanatate" de sub el ne vom da seama mai tarziu.

O SIMPLA COINCIDENTA? raspberryE DATA DE 03/02/2022, CAND S-A DESCHIS MAGAZINUL, RATA DE INFECTARE LA TURNU MAGURELE ERA DE 5.37/1000=145 PERSOANE, IAR AZI A AJUNS LA 9.14/1000= 247 PERSOANE!!INTERESANT, NU?
Aurel. pe 11 Februarie 2022, 15:05
#3
Model economic de sinucidere plitica.
"INVESTITII IN DEZVOLTARE", ADICA IN CONSUM. DAR CA SA CONSUMI TREBUIE SA AI BANI, IAR BANII NU-I FACE DECAT PRODUCTIA, IAR PRODUCTIA O FACE MUNCA. PE VREMURI, PRIN ORAS UMBLA UNUL SPIRU (cred ca sa il chema) CARE SPUNEA CA MUNCA E PENTRU TRACTOARE, NU PENTRU OAMENI. DAR SI TRACTORUL ARE NEVOIE DE MUNCA OAMENILOR-DE LA CONCEPTIE,PRODUCTIE, CONDUCERE, INTRETINERE, ETC. ORI LA NOI CATI MAI MUNCESC?

NOTA: NU AM REUSIT SA EXPRIM CORECT SI CLAR UN ADEVAR SINISTRU DESPRE GRADUL DE IMBECILITATE AL MULTOR CONCITADINI.
Nu pe 11 Februarie 2022, 15:00
#2
Este asa
Stati voi linistiti cu Kaufland si Lidl. Nu se cor duce cei din centru sau Katanga sa cumpere de acolo. Poate la 2-3 saptamani. Paine cea de tote zilele tot de la magazinele de cartoer o sa fie cumparata si avand in vedere ca la Turnu painea este de baza nu o sa faca mare branza Comernul Kaufland-Lidl. Vor da niste loc*ri de munca si atat. Nivelul economic nu este ridicat de magazine nicaieri in lumea asta. Sunt un oras atipic cu viziuni proaste si cu multe ranchiune. Veti vedea ca dupa o perioada aceste magazine nu vor mai avea o marfa diversificata si din abundenta pentru ca NU sunt bani si nu se va cumpara. Vor vinde doar marcile proprii si in cantitati reduse. Daca vor reusi sa isi acopere salariile si cheltuieleile si sa faca si putin profit, atunci vor sta. Daca nu vor afce acest lucru o sa vederi ca in 5-7 ami pleaca. Nimeni nu este nebun sa bage bani de la el la nesfarsit.( diar Cracea a facut asta
Andrei pe 11 Februarie 2022, 07:17
#1
Civilizație.
Urmează și al doilea magazin, LIDL, cu același nivel de comerț civilizat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.