Foto Ultima ora: Tantarii se pregatesc sa riposteze, daca vor fi atacati de trupele speciale ale Primariei. Locuitorii orasului asteapta sa fie razbunati.

11 Iunie 2019, 17:08 | 1073 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Tantari.

Declaratia de razboi a Primariei Turnu Magurele nu i-a speriat pe redutabilii tantari, acestia sunt pregatiti de lupta. Dupa cum se poate observa in fotografie, tantari au, si ei, trupe speciale. Va fi o lupta crancena in Turnu. Locuitorii orasului sunt optimisti si asteapta ca trupele Primariei sa iasa la lupta pentru ca nu mai suporta aroganta tantarilor. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Zizi pe 12 Iunie 2019, 15:55
#2
Pt.analfabetul numit NEAGU
NEAGULE tot prost ai ramas.Tu faci parte 100% din psd și ești angajat la primărie .Ati se scrie legat.Sunt sigur că cele 5 cuvinte le-ai scris cu CUCLEA și CONE.
Neagu pe 11 Iunie 2019, 22:07
#1
mai nou
Tot PENIBILI a-ti ramas - retardatilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.