Infricosator! Comunicat de presa - Danut Cuclea a declarat razboi celui mai mare dusman al turnenilor. In 2-3 zile e jale in Turnu.

11 Iunie 2019, 00:47 | 3291 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Aviatia.

Comunicat Primaria Turnu Magurele. 

"Primăria Municipiului Turnu Măgurele, prin SC LOCAL URBAN SRL,( n.r puscasii marini ai Primariei Turnu) va executa, începând cu data de 13 iunie 2019, un tratament ( n.r. atac) avio contra căpuşelor şi ţânţarilor.

Deoarece condițiile meteo nu au permis efectuarea acestor acțiuni, ( n.r. parasutare in teritoriul inamic si comando la sol) ne cerem scuze pentru neplacerile survenite din cauza țînțarilor și a altor insecte. ( n.r vor plati pentru asta)

Zborurile( n.r aici e Otopeniul, raiduri aeriene) se vor desfășura în intervalul orar : 19.00 – 21.00, timp de două zile. In cazul în care condiţile meteorologice vor fi nefavorabile, intervalul pentru efectuarea tratamentelor avio se va prelungi.( n.r. atacurile se vor prelungi) Totodată se va interveni la sol cu atomizoare în zona parcurilor și Bulevardul independenţei dar la interval orar diferit : 10.00 – 14.00( n.r. infanteria va actiona la sol si prin surprindere)

După finalizarea acţiunii, se va interveni cu zboruri intermediare în zonele cu vegetaţie abundentă, în parcuri şi zone traversate de cursuri de apă( n.r. vor fi atacuri si in cuibul dusmanului), urmând ca, în funcţie de necesităţi, să se efectueze şi un al doilea tratament pe întreaga suprafaţă a municipiului.(n.r. nu-i lasa asa usor) Substanțele folosite( n.r. razboi chimic in toata regula) sunt omologate și nu au efect dăunător asupra oamenilor și animalelor.

Pulverizarea aeriană va avea loc și în zonele cu vegetaţie abundentă( n.r. ii loveste rau de tot)"

Aceasta a fost declaratia de razboi a lui Danut. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Gogu pe 11 Iunie 2019, 14:38
#9
Administrație "profesionistă "
Prin grija d-lui CONE, care este primarul de facto al acestui oras, va avea loc această acțiune Două stropeli vor costa circa 500 milioane de lei. Având în vedere că trebuie plătite transportul aeronavei și închirierea ei propun primarelului CUCLEA să cumpere un avion așa cum a cumpărat luna trecută buldozer compactor de peste 1miliard de lei. Asa cum s-a apucat de drumuri se poate apuca si de dezinsecții. Succes CUCLEA!!!
Cracea pe 11 Iunie 2019, 13:06
#8
Intrebare
Faceti cumva reclama la prostie?! Sa stiti ca va iese....
mihai vfm pe 11 Iunie 2019, 10:48
#7
penibili
cel mai penibil site din cate sau vazut vreodata !
. pe 11 Iunie 2019, 09:18
#6
.
Nici acum nu e bine,ma? Lasa ca o sa veniti voi la Primarie si o sa dat cu parfum. Cracea esti prost si toti ai tai asteapta sa scape de tine. Ragabeja, tu esti urat ca moartea.
Florin Cătălin pe 11 Iunie 2019, 09:16
#5
Turris
Mulțumim primăriei care este aproape de locuitori urbei,turris mândria orașului suntem în top 34 la fotbal
mărin cune pe 11 Iunie 2019, 09:00
#4
DERATIZARE ȘI DEZINSECȚIE
Dănuț Cuclea,împreună cu căpușele din Primăria pe care o conduce,a declarat război cetățenilor,investițiilor și civilizației urbane.O dezinsecție nu se face în acest fel,și pe o astfel de vreme.Nu mai spun,să vedeți care sunt costurile acestei campanii de dezinsecție.Este o urgență,imperios necesară,și deratizarea de pe lângă containerele de gunoi.Dacă nu se vor găsi fondurile necesare,în oraș nu vom vedea decât câini,șobolani și nori negrii de țânțari.
eu pe 11 Iunie 2019, 05:44
#3
TINTARI . CAPUSE
Mare atenție la cei ce administrează substanță ....FURA SUBSTANTA ACITIVA SI STROPESC CU APA CHIOARA
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.